In de herfst is de natuur gul met vruchten en noten. We nemen je mee op wandeling en tonen jullie onderweg eetbare natuur. Er is een gids voor de volwassenen en een gids die de kinderen onder zijn hoede neemt met aangepaste natuuropdrachtjes. Want waar vind de eekhoorn, de egel en de specht eten als het kouder wordt? Aanmelden om 13 uur 45. Start om 14 uur. Leden en hun (klein)kindere…
Zondag 25 september 2022 van 14.00 u tot 16.30 u
Wandelgebied Kattenbos Zandstraat z/n3920 Lommel
Tickets : e-mail  info@werkgroepisis.be

Info/
In de herfst is de natuur gul met vruchten en noten.
We nemen je mee op wandeling en tonen jullie onderweg eetbare natuur. Er is een gids voor de volwassenen en een gids die de kinderen onder zijn hoede neemt met aangepaste natuuropdrachtjes. Want waar vind de eekhoorn, de egel en de specht eten als het kouder wordt?

aanmelden om 13 uur 45.
Start om 14 uur.

Leden en hun (klein)kinderen: gratis.
Niet-leden: 2 euro per volwassene. Of word lid, zo steun je onze educatieve werking voor scholen én je doet gratis mee met de meeste activiteiten.

Reserveer op info@werkgroepisis.be en vermeld het aantal volwassenen en kinderen.

U kunt kiezen tussen het individuele lidmaatschap à 5 euro/jaar. Of voor het gezinslidmaatschap à 7 euro/jaar; zo helpt u ons dubbel om aan de vereiste ledenaantallen te komen.

U kunt bij uw overschrijving uw mailadres opgeven wanneer u per mail een uitnodiging wilt krijgen voor onze ledenactiviteiten. Zo wordt u tijdig herinnert aan de volgende activiteit. Uw mailadressen worden alleen hiertoe gebruikt.

U stort het lidgeld op ons rekeningnummer met vermelding van ‘lidgeld + uw adres (+ mailadres facultatief)
IBAN-rekeningnummer: BE40 4542 0739 5163, BIC-code: KREDBEBB.