CC De Adelberg stelt met trots een adembenemend programma 2017-2018 voor. Laat je meevoeren op een reis langs verrassende theaterproducties, prachtige dansvoorstellingen, muzikaal talent van de bovenste plank, betoverend circustheater en veel meer.

Het cultuurcentrum draagt kwaliteit, creativiteit en vernieuwing hoog in het vaandel. Het programma wordt dan ook steeds zorgvuldig en met veel passie samengesteld zodat we onze bezoekers een mooi aanbod kunnen presenteren. Bovendien wordt er sterk ingezet op sfeer en beleving om van jouw bezoek aan De Adelberg een onvergetelijke ervaring te maken.

De Adelberg staat voor grote uitdagingen. Er zijn grote verbouwingswerken op til om van de volledige foyer een eigentijdse en sfeervolle ruimte te maken. Zo zal o.a. een gezellige bar in de toekomst de gelegenheid bieden om op een aangename manier elkaar te ontmoeten, na te praten en ervaringen te delen. De Adelberg streeft er naar om een ‘Huis voor iedereen’ te worden waar een breed publiek kan genieten van boeiende en prikkelende culturele belevingen.

In deze brochure komen zowel Podium, Lezingen & Cursussen als Ateliers voor Overdag uitgebreid aan bod. Voor ieder wat wils dus! Bovendien staan er een paar unieke producties op de kalender i.s.m. met enkele partners. De opening van het Familietheater wordt dit seizoen dubbel feest want het gezelschap 4Hoog viert samen met ons haar 20ste verjaardag. In het kader van Theater op de Markt ‘17 en binnen het samenwerkingsverband CultuurNoord presenteren we prachtig circustheater. Ook jong talent krijgt een podium met SNAP XL, een energieke dansvoorstelling voor en door jongeren i.s.m. fABULEUS en zeven Limburgse cultuurcentra. Tot slot mogen de festivals Celtic Night en Seduced by Harps ook dit seizoen niet ontbreken.

Kom al dit moois zelf ontdekken. Wees zelf kritisch maar ook ruimdenkend, open de poorten van de fantasie en verwelkom nieuwe dingen. Misschien zie je dan wel wat sterrenstof naar beneden dwarrelen en vergeet je heel even te ademen.

Wij kijken er alvast naar uit om samen met jou een adembenemend seizoen te beleven.

Bekijk het uitgebreide programma op www.ccdeadelberg.be.

Nieuwe brochure nu verkrijgbaar!

Houd de volgende dagen jouw brievenbus goed in het oog! Ontvang je in de loop van deze week géén exemplaar, geef dan een seintje via [email protected] Lees hieronder ook meer over onze actie op Facebook en Instagram en maak kans op een sprankelend kado’tje.
Belangrijk! In de brochure staat op 12 mei 2018 een concert van Jan Leyers & band aangekondigd. Deze voorstelling werd echter geannuleerd nadat de brochure in druk was gegaan. Onze excuses voor eventuele verwarring.

Presentatie-avond: woensdag 31 mei om 19u00

De Adelberg neemt je tijdens een gezellige avond mee op een adembenemende tocht doorheen het programma 2017-2018. Verwacht je aan leuke weetjes, tips, fragmenten en bekende gasten waaronder Stijn Meuris, Koen Swanenberg, Brent Vandecraen, Frank Van Erum, Sophie Vangheel…

We sluiten de avond af met een gezellige borrel en de mogelijkheid om na te praten of vragen te stellen. Bovendien ontvang je een leuk seizoensgadget en misschien win je wel een abonnement of een andere leuke verrassing. Iedereen is welkom! Een eenvoudig mailtje of telefoontje om jouw aanwezigheid te bevestigen volstaat.

Start ticketverkoop: donderdag 1 juni om 18u00

De ticketverkoop voor het seizoen 2017-2018 start op donderdag 1 juni om 18u00 stipt. Vóór deze datum worden er géén reservaties aanvaard!

RESERVEREN KAN JE HET GEMAKKELIJKSTE ONLINE VIA WWW.CCDEADELBERG.BE.
Lees vooraf aandachtig de richtlijnen! Deze vind je terug op de website via de link ‘Ticketshop’ in het hoofdmenu.

Boek een abonnement en geniet een voordeelstarief!
Abo 3 vanaf 3 voorstellingen: 20%
Abo 6 vanaf 6 voorstellingen: 25%
Abo 9 vanaf 9 voorstellingen: 30%

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een groepskorting aan van 20%.

Maak kans op een sprankelend kado’tje!

Heb jij de gloednieuwe brochure al ontvangen? Post een foto van jouw exemplaar op Instagram met #brochureccdeadelberg of op de Facebookpagina “Cultuurcentrum De Adelberg” en maak kans op 1 van de 5 flessen cava die wij wegschenken. Je kan jouw foto posten tot dinsdagmiddag 30 mei ’17 tot 12 uur. Een onschuldige hand trekt 5 winnaars, die worden bekendgemaakt tijdens de presentatie-avond op woensdag 31 mei ’17 om 19u00. Veel succes!