Dé grootste Modelbouwshow van de Benelux zal op 23 en 24 februari 2019 weer plaatsvinden in de Zeelandhallen te Goes.
Alle 3 hallen worden gewijd aan “Bouw je wereld”. Een festijn voor jong en oud om grote bouwwerken van stenen te bekijken, maar ook om deel te nemen aan een heuse wedstrijd met de bekende bouwsteentjes. Het thema voor dit jaar is “Vrachtwagens”.

Internationaal succes

In 2018 hebben ruim 10.000 bezoekers de Modelbouwshow.nl bezocht. Het aantal buitenlandse deelnemers was hoog. In februari 2019 verwachten de organisatoren weer meer buitenlandse deelnemers en dat vele nationale én internationale liefhebbers van de Modelbouwshow.nl en van de bekende bouwsteentjes hun hart weer komen ophalen.

Thema Vrachtwagens

Uiteraard zal het bekende aanbod van alle vormen van modelbouw aanwezig zijn, zoals: radiografisch bestuurbare trucks, auto’s en racewagens, een bassin met modelboten, vliegtuigen, modelspoorbanen, meccano, modelstoom en militaire voertuigen. Gezien het thema zullen er honderden vrachtwagen modellen te zien zijn en zijn er modelspoorbanen met een afmeting van 2 m² tot maar liefst 200 m².

Van minitrein tot miniboot, van lijm tot precisiegereedschappen: alles is op Modelbouwshow.nl aanwezig. In 2019 is Modelbouwshow.nl verdeeld over maar liefst alle 3 hallen met een totaal oppervlakte van zeker 14.000 m².

De organisatie en hallen bieden plaats aan ruim 800 bouwers, van jong tot oud. De Bouwsteen organisatie wil met het Festijn met bouwstenen laten zien wat er allemaal mogelijk is met bouwsteentjes en daarom staan er grote bouwwerken en worden er demonstraties gehouden.

Deze Modelbouwshow.nl mag u niet missen. Niet als bezoeker maar ook niet als deelnemer. Veel importeurs en fabrikanten zijn aanwezig met uiteenlopende modellen. Dit is dé beurs voor elke modelbouwer.

Tot 23 en 24 februari 2019 in Zeelandhallen Goes!

Pendelbus
Om de bereikbaarheid met het openbaar vervoer te optimaliseren, rijdt er bij deze editie van de Modelbouwshow een bus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen, 2x per uur. De kosten voor dit vervoer zijn € 1,50 per persoon (enkele reis).

Openingstijden: 23 en 24 februari van 10.00 – 18.00 uur.

Toegangsprijs volwassenen: € 11,00 en kinderen tot 12 jaar € 5,00

Vanaf halverwege november kunnen er via www.zeelandhallen.nl online-tickets worden besteld.