Fellows Ekeren – Croonen Lommel  : 88-81
Quarters :      21-16 / 19-16 (40-32) / 22-22 (62-54) / 26-27 (88-81)

Scores  Lommel :
Enrico Montanari 2, Wietse Jacobs 0, Bart Maesen 23, Dario Clemente 12, Toon Ceyssens 18, Toon Wesenbeek 4, Martijn Hendrix 3, Mathijs Gijbels 4, Bram Schelkens 15, Jason Vanderheyden 0, Matts De Keuster 0.

Ondanks de nederlaag tegen hekkensluiter Ekeren neemt Lommel deel aan de play-offs.

Ekeren dat besloten had om te stoppen met hun ploeg in nationale en verder te gaan op het niveau van 1ste provinciale was duidelijk van plan om in schoonheid het seizoen af te sluiten.
Vanaf het begin van de wedstrijd nam het een mak Lommel bij de keel en liep in de 22ste minuut uit tot een maximale voorsprong van 14 punten.
De Lommelse spelers stonden erbij en keken ernaar !
Vanaf volgende vrijdag speelt Lommel in de eerste ronde van de play-offs tegen leider Waregem in een “best of three” om uit te maken wie naar de volgende ronde gaat.
Vrijdag 12-04 Waregem-Lommel, zondag 14-04 Lommel-Waregem en eventueel dinsdag 16-4 opnieuw Waregem-Lommel.
Er zal uiteraard uit een ander vaatje moeten getapt worden om een overwinning uit de brand te slepen.

————————————————————————————————–

Tongeren – Croonen Lommel  : 92-106

Quarters :      28-29 / 20-36 (48-65) / 18-22 (66-87) / 26-19 (92-106)

Enrico Montanari 4, Bart Maesen 8, Dario Clemente 13, Toon Ceyssens 12, Toon Wesenbeek 13, Martijn Hendrix 14, Jason Vanderheyden 3, Matts De Keuster 10, Wietse Jacobs 9, Bram Schelkens 11, Mathijs Gijbels 9,

Lommel wint ook de terugmatch in de halve finales van de Beker van Limburg met 92-106 tegen een onvolledig Tongeren dat aantrad zonder Hertay, Eskens,Vandewal, Bral en Bertrand.
Lommel bouwde in de loop van de wedstrijd een voorsprong van 20 punten uit : 66-87 in de 30ste minuut. Matts De Keuster scoorde de century op de vrijworplijn.
Hiermee speelt Lommel voor het tweede jaar op rij de finale van de Beker van Limburg tegen de winnaar van Limburg United B – Hasselt BT.