Royal IV Brussel – Croonen Lommel : 67-80

Lommel startte opnieuw zwak en keek al snel tegen een stevige achterstand aan : 19-6 in de 13de minuut. Daarna werd in de volgende 20 minuten met collectief mooi basket en stevige defence Royal IV ter plaatse gelaten : 12-27 in het 2de kwart en 11-28 in het 3de deel (een tussenscore van 23-55!). Lommel behaalde de grootste voorsprong in de 22ste min. van de wedstrijd (36-58).
We zijn benieuwd hoe Lommel het er vanaf brengt volgende zondag thuis tegen de tweede in de stand Melsele, dat 2 keer verloor van Royal IV waartegen Lommel intussen 2 keer gewonnen heeft!

Quarters : 21-11 / 12-27 (33-38) / 11-28 (44-66) / 23-14 (67-80)
Scores  Lommel : Enrico Montanari 3, Martijn Hendrix 10, Wietse Jacobs 4, Bart Maesen 20, Dario Clemente 7, Toon Ceyssens 14, Bram Schelkens 10, Mathijs Gijbels 5, Toon Wesenbeek 2, Jason Vanderheyden 0, Matts De Keuster 5.