Comblain nam vlug voorsprong (0-5 : 1ste min) maar Lommel beende bij (16-13 : 6de min).
Dan vielen binnen de minuut 2 basisspelers van Comblain uit met een enkelblessure en Lommel liep via Bram Schelkens (26) en Toon Wesenbeek (17) uit tot 26-16 (10de min) en 45-25 aan de rust ondanks een rommelige wedstrijd.
In de 26ste min. bereikte Lommel de maximale voorsprong van 29 punten (61-32) maar in het 4de kwart kwamen de Comblainse schutters los en zij knaagden aan de achterstand tot 79-72 op 44 sec. van het einde. Martijn Hendrix en Bram Schelkens werden terug ingebracht om de winst veilig te stellen.

Quarters :      26-16 / 19-9 (45-25) / 24-23 (69-48) / 16-29 (85-77)

Lommel :       Schelkens J. 0, Hendrix 19, Jacobs 8, Monten 0, Schelkens B. 26,                                   De Keuster 2, Gijbels 6, Wesenbeek 17, Rösche 0,  Moonen 7.