Op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 wordt Lommel omgetoverd tot de meest beeldige plek van België. Voor de 11de keer op rij vormt het stadscentrum het decor van het succesvolle Internationaal Levende Beeldenfestival.

Geniet van klassieke ‘stilstaande’ beelden, bijzondere interactieve beeldenacts, knotsgekke straatartiesten, verbazingwekkende steltenlopers, fantasievolle kinderbeelden, mobiele en muzikale randanimatie. De organisatie bereidt momenteel een topeditie voor!

Voor dit unieke evenement kan je terecht in het stadscentrum van Lommel: zaterdag 16 juni en zondag 17 juni van 14u tot 18u.
De toegang is volledig gratis!

AANGENAME WANDELROUTE
Voor de veiligheid en het comfort van alle bezoekers is een vaste wandelroute voorzien in één richting langsheen alle acts. Onderweg kom je tal van verrassingen tegen. Volg het aangeduide festivalparcours, dat je via de verschillende invalswegen bereikt.

FIETSEN
Fietsen zijn niet toegelaten op het festivalparcours. Dit is erg onpraktisch, zowel voor jezelf als de medebezoekers. Er zijn 4 ruime fietsenparkings voorzien aan het festivalparcours.

PROGRAMMAFLYER
Een handige programmaflyer met overzicht van alle acts is gratis mee te nemen aan de verschillende invalswegen van het festivalparcours, op de evenementenparking, bij CC De Adelberg en Toerisme Lommel.

DELEN
Vorig artikelDe Nachtzwaluw.
Volgend artikelVissersclub Neptunus Lommel