Domino’s Pizza opent op woensdag 24 april de deuren van een nieuwe winkel op het Marktplein in Lommel. Dit is de 76e vestiging van de pizzaketen in België. De winkel is gevestigd aan het Dorp 41 te Lommel.
De officiële opening vindt plaats op woensdag 24 april.

De 76e Domino’s Pizza wordt gerund door Tarik Boumadiani. Voor Tarik wordt dit zijn tweede winkel. Naast de winkel in Lommel, heeft Tarik ook een Domino’s winkel in Bilzen.
Pas op het moment van bestellen beginnen wij met het bereiden van de pizza. Hierdoor is de pizza met al haar ingrediënten niet alleen vers, maar ook van hoge kwaliteit. Daarnaast is een goede service enorm belangrijk. Wij willen onze klanten een ervaring bieden die ze zo snel mogelijk willen herbeleven”

Openingstijden en acties
Om de opening te vieren heeft Domino’s Pizza Lommel van 24 t/m 30 april een speciale openingsactie. Tijdens deze week geldt de actie 1+1 gratis bij afhalen en 2+1 gratis bij bezorgen. Zo kunnen de inwoners van Lommel kennis maken met de vers bereide pizza’s.
De winkel is van zondag t/m donderdag geopend van 11.00 – 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.30 uur. Hierdoor is het mogelijk om ook tijdens de lunch te genieten van een pizza. Meer informatie over acties, openingstijden en bestellingen is te vinden op www.dominos.be.