Stoffenmarkt Stoffencircus Lommel

  0
  168
  Kaart onbeschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 25/02/2018
  12:00 am

  Locatie
  Topevenementenhal De Soeverein

  Categorie Geen Categorieën


  Stoffenmarkten van Stoffencircus helpen lokale ondernemers in stoffenbranche aan naamsbekendheid.

  Stoffencircus organiseert vele stoffenmarkten op verschillende locaties in NL, BE en DE.

  Regio, locatie, steden.

  Zowel voor de beginnende als voor de ervaren naai(st)ers zeer interessant en gratis te bezoeken.

  Kijk op onze agenda,  waar en wanneer u ons kunt bezoeken: www.stoffencircus.nl

  Wij brengen vele verschillende aanbieders in de zelfmaakmodebranche op 1 dag samen op 1 locatie, ideaal voor alle naaiende geïnteresseerden. Zowel voor alle hobby als professionele naai(st)ers is dit echt een uitkomst. Vaak is het aanbod gering in uw regio en is het erg lastig om alle benodigdheden te vinden. Wij maken er een mooi en uitzonderlijk breed aanbod van, dit doordat we ernaar streven om zo’n breed mogelijk scala aan stoffen en fournituren en andere toebehoren te tonen en selecteren op diversiteit, dit alles om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  Doordat ook lokale en regionale aanbieders zich kunnen aanmelden voor deelname, is het ook zeer interessant voor hun om hier gebruik van te maken om op deze dag hun bedrijf te promoten aan alle potentiële klanten in hun regio, zo is het geen concurrentie, maar wordt er juist van geprofiteerd, niet enkel op deze dag, maar ook juist in de toekomst.

  Ook is dit interessant voor naaischolen, naaiclubjes, modevakopleidingen en alle andere aanbieders van cursussen in deze branche, maar ook voor naaimachine aanbieders en reparateurs. Ook specialisten in nieuw en reparatiewerkzaamheden van kleding en interieur zijn van harte welkom.

  Bent u geïnteresseerd om ook deel te nemen? Stuur een mail voor meer info en voorwaarden naar: [email protected]