Op 15/12/2018 vind de 18de editie van “Fights at the Border” weer plaats.Inderdaad,niet 1 titelpartij maar wel 4 !!

Allereerst een Vlaams titel gevecht in de C klasse tussen Johan Serry van “Siam Ni Lommel” en Bart Vanelderen van Dawsu Leuven.
Johan is een kamper van tegen Maldegem, maar vertoeft hier in Leopoldsburg in het leger als kok, en is zo bij mij (Siam-Ni Lommel) terechtgekomen.
Hij voelt zich hier dus zo goed dat hij zelfs limburger wil worden!! Dit word een harde partij omdat die Bart al 9 van zijn 12 partijen won op OK !!

2de Belangrijke titel is die van Pieter Harms “Siam-Ni Lommel” tegen Levi Minkenberg (Nederland) voor de Benelux titel in de B klasse.
Pieter is ook één van mijn opkomende jongens waar ze rekening mee zullen moeten houden!!

3de belangrijke,maar ook weer met een minder kantje, is de afscheidspartij van Fouad Abdi “Siam-Ni Lommel” tegen Jhon Binkhorst (Nederland)
Fouad heeft te veel last van blessures naar eigen zeggen en wil alvast voor een tijdje stoppen. Is wel echt een talentvolle vechter die ik weer verlies,een Lommelaar die we gaan missen in de compititie!!

4de partij zal zeker de stevigste zijn,want dit is weeralom een wereldtitel kamp tussen Jente Nnamadin en Mitch Kuijpers. Ze vechten voor de wereldtitel WFCA -79,38kg ,de klasse waar ik 1 europese en 3 wereldtitels behaalde. Zal een zeer geladen partij worden tussen deze 2 toppers. Jente is van Hamme en breekt op deze moment ook stevig door in China. Mitch is een vechter van Ali Gunyar te Eindhoven die steeds harde en fysieke kampers brengt…dus dat word knallen om de avond weer af te sluiten!!

Hierbij zullen er nog maar liefst 6 A partijen (ook ééntje in het MMA – Mx Martial Arts) zijn, 8 B kampen en natuurlijk C en nieuwelingen voor op te warmen!! Daarbij weer ne hoop show van danseressen, drakenshow en een vuurshow. Veel VIP’s en een gezellige afterparty!!