In december 2018 strijkt het prestigieuze Circus Ronaldo neer in het Burgemeesterspark in Lommel. Met de voorstelling De wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo dompelen zij jong en oud onder in die heerlijke, oprechte gezelligheid waar Kerstmis écht om draait. Met maar liefst 12 voorstellingen en een verwacht toeschouwersaantal van 400 personen per voorstelling, belooft de doortocht van Circus Ronaldo in Lommel niet onopgemerkt voorbij te gaan!
Voorafgaand aan de voorstellingen, leent het sfeervolle circusdorp van Circus Ronaldo zich uitstekend voor allerlei acts; kleine optredens, mooie taferelen om langs te kuieren, een koor dat stemmige liedjes zingt, een orkestje dat speelt, … Dit hoeven geenszins circusacts te zijn!
Cultuurcentrum De Adelberg wil graag lokale mensen en verenigingen de kans geven om deel te nemen aan dit mooie project door het invullen van deze omkaderingsactiviteiten. Dit maakt de wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo in Lommel persoonlijk en uniek!

Interesse?
We  nodigen je graag uit op de info-avond op woensdag 14 maart om 20 uur in CC De Adelberg. Daar verneem je meer over het project en ontvang je alle praktische informatie over inschrijven, voorwaarden en timing.
Meer info vind je ook op de website van CC De Adelberg (www.ccdeadelberg.be).

Voor vragen kan je contact opnemen met Bo Moelans via [email protected] of 011 55 35 11.