Wandelclub Milieu 2000 organiseert de 39ste Paastocht op maandag 22 april 2019.
Als de paasklokken luiden is het weer hoog tijd voor onze jaarlijkse Paastocht. Terwijl de prille lentebloesems ontluiken, begint de lente langzaam in je neus te kriebelen. Wie kan er dan nog aan de verleiding weerstaan om zijn wandelschoenen aan te trekken en alweer nieuwe wandelwegen te ontdekken?

Wandelclub Milieu 2000 Lommel nodigt je alweer uit op een boeiende en afwisselende tocht. Hier kun je mensen met andere ogen naar de natuur laten kijken. Er is een enorme verscheidenheid aan vormen, kleuren en formaten, maar desondanks is er sprake van harmonie. Zet je zintuigen op scherp en geniet mee van de heerlijke geuren van het bos, van het parfum van de prille lente en het fascinerende kijkspel van licht en schaduw op het water. Hier heb je het gevoel door een onbestemde tijd te lopen, ergens in het verleden, een tijd waarin de schoonheid primeert.

Onze Paastocht start dit jaar vanuit de ruime feestzaal Den Horst en trekt richting Gerheide in Balen. Het idyllische kanaal van Beverlo, de bossen en zandvlaktes van De Keiheuvel en het natuurgebied De Most zijn deze keer de trekpleisters.

Voorzeker weer een prachtige en aanbevolen wandeltocht!

Start Feestzaal Den Horst Gelderhorsten z/n te 3920 Lommel Gelderhorsten
Vertrek : Van 8 tot 15 uur
Afstanden:
4 – 6 – 8 – 13 – 21 km