Op 16 en 17 september 2017 gaat LEVENSLOOP LOMMEL ZIJN 5de EDITIE letterlijk in de bloemetjes zetten.

Levensloop, een initiatief van Stichting tegen Kanker, is een uniek en warm evenement en dat de klok rond! Van zaterdag 16u tot zondag 16u gaan teams de uitdaging aan om gedurende 24 uur minimum 1 deelnemer te laten wandelen of lopen op de atletiekpiste.

Samen binden zij de strijd aan tegen de vreselijke ziekte kanker. Zo geven ze ‘Vechters’ en hun dierbaren hoop en zijn iedereen dankbaar die hen steunt.
Levensloop viert het leven, het herinneren en het strijden tegen kanker! Iedereen van jong tot oud kan meedoen.
Op de 5de editie heeft het organisatiecomité heel wat extra randanimatie en muziek voor je klaar staan! Ook al ben je geen lid van een team, je bent van harte welkom om de sfeer op te snuiven en de vechters een hart onder de riem te steken.
Op Levensloop Lommel zijn er drie sleutelmomenten.
– Zaterdag 16.09 om 16u: de openingsceremonie : de vechters, mensen die kanker overwonnen hebben of nog in behandeling zijn, zijn de eregasten van Levensloop. Aangemoedigd door familie en vrienden en alle deelnemende teams lopen zij een ereronde en openen zij feestelijk de 5de editie.
– Zaterdag 16.09 om 21u : de kaarsenceremonie : een indrukwekkende sfeer van samenhorigheid : iedereen kan een kaars met papieren kaarsenzakje voor 5 Euro kopen waarop je een naam, een wens of een boodschap kan schrijven. De kaarsen worden in het persoonlijk zakje langs de piste gezet als teken van hoop en herinnering.
– Zondag 15u30 : de slotceremonie: Levensloop zet hier alle vrijwilligers in de bloemen en samen lopen ze een ereronde. Het is een feestelijke afsluiter waar ook de opbrengst wordt bekend gemaakt.
Levensloop Lommel wordt gedragen door vele mensen, waarbij twee mensen in het bijzonder het evenement een warm hart toedragen. Katrien De Ruysscher, meter van Levensloop Lommel en Raf Jansen is peter. Samen hebben ze een team opgericht ‘Reach for the stars’, waar nog tal van bekende Vlaamse gezichten zullen meewandelen voor Levensloop. Je kan met hun op de foto tijdens het evenement of je wandelt samen met hen ten voordele van hun team!
Ook al kan je niet meedoen met een team, dan ben je toch welkom om de wandelaars en lopers te komen aanmoedigen op 16 en 17 september in Sportpark De Soeverein. Levensloop steunen kan ook steeds met een gift via de website. Alle opbrengst gaat integraal naar Stichting tegen Kanker