FUTURE FRIDAY
Het voetbalseizoen mag er dan misschien wel opzitten, maar aan de Gestelsedijk zitten we niet stil. We zijn volop bezig met de voorbereidingen op ons jubileumseizoen ’22-’23. Het jaar waarin de club 90 jaar zal bestaan.

STADION:

Nadat de vloer op de hoofdtribune helemaal vernieuwd werd, kregen de wanden ook een nieuw laagje verf. De volgende stap is de plaatsing van de nieuwe stoeltjes op de hoofdtribune en de veiligheidswanden, waarna de werken daar afgerond zullen zijn.

De groene partnerboarding rond het veld is zo goed als volledig afgewerkt. In ons jubilieumseizoen zullen we in een volledig groenwit stadion spelen. Met al deze vernieuwing willen we onze club een modernere en professionelere uitstraling geven.

De doeken die aan de Speelpleinstraat hingen, zijn verwijderd. Daar zullen nieuwe doeken komen in de nieuwe branding, samen met het nieuwe logo.

VELDEN:

Aan de velden blijven we hard werken. Op het A-veld is een grote hoeveelheid zand gestort en gelijkgetrokken, waarna het volledige veld geprikt werd om de kwaliteit en de drainage van het veld te verbeteren. Begin volgende week zal ook het hoofdveld ingezaaid worden. Het B-veld zal na het weekend een eerste keer gemaaid worden, ook op plein 6 komen de groene sprietjes uit de grond.

NIEUW LOGO:

De stemming voor het nieuwe logo is vorige week afgelopen. Het logo zal nu ontwikkeld worden, rekening houdend met de input van al onze supporters. Op enkele vragen was jullie antwoord heel duidelijk, bij andere vragen was het een nek-aan-nekrace tussen al dan niet het element toe te voegen aan het nieuwe logo.