Op 28 oktober zullen een tiental Lommelse muzikanten en bands het beste van zichzelf geven in wijkvormingscentrum de Kievit te Lommel-Balendijk.  Sommigen traden reeds op tijdens een van de twee vrije podia, anderen zullen we op 28 oktober pas aan het werk zien om ons te verrassen.  Het programma van de avond van LommelPuur zal de komende weken artiest per artiest bekend gemaakt worden op www.lommelpuur.be en via onze facebookpagina. Het moet ook nog gedeeltelijk een verrassing blijven, nietwaar?  Hou die kanalen alvast in de gaten!

Inkomkaarten zullen vanaf donderdag 12 oktober online beschikbaar zijn op www.lommelpuur.be voor de democratische prijs van 5 euro.  Aan de dagkassa betaal je 7 euro.  Je ontvangt meteen 2 drankbonnen aan de inkom om de avond gezellig kunnen in te zetten.

Met de organisatie proberen we ook steeds een goed doel te ondersteunen.  Zo hebben we bij de vorige editie Make a Wish een fijne financiële ondersteuning kunnen bieden.  Deze keer trachten we via de Warmste Week van Studio Brussel vzw Akindo en kinder- en jeugdtheater de Theatrier een financieel hart onder de riem te steken.

Wij hopen u op 28 oktober te mogen ontmoeten voor een gezellige muzikale avond met verschillende genres!