LommelPuur gaat opnieuw op zoek naar Lommels Puurste
Heb je een bijzonder muzikaal talent om van op te kijken? Heb je een beloftevolle groep opgericht die eens graag het podium wil bestijgen? Is podiumvrees een woord dat niet in jouw woordenboek staat? Dan heeft LommelPuur een evenement voor jou klaarstaan waar je moeilijk aan zal kunnen weerstaan.

LommelPuur werd een drietal jaartjes geleden opgericht door enkele Lommelaars met als doel het lokale culturele leven een hart onder de riem te steken en mee te steunen en stimuleren. De inkomsten die door de initiatieven van LommelPuur gegenereerd worden, worden bovendien integraal gebruikt om goede en liefst lokale doelen te ondersteunen. Zo kon LommelPuur bij zijn een vorige editie een mooie cheque overhandigen aan Make-A-Wish. Deze organisatie kon zo de droom van een langdurig ziek kind uit Lommel realiseren.

Tijdens de vorige edities nodigde de organisatie een aantal groepen uit Lommel en omstreken uit op het podium in de parochiezaal van de Heuvel, in de Koningsstraat en in het Burgemeesterspark, dit in samenwerking met ‘ Cultuur op het Kerkplein ‘. Met deze editie wil LommelPuur het weer over een andere boeg gooien: LommelPuur gaat opnieuw op zoek naar Lommels Puurste. De organisatie wil alle Lommelaars met een bijzondere talent een podium bieden om hun talent aan het Lommelse publiek te tonen.

Op zaterdag 28 oktober zal zaal De Kievit op de Balendijk in Lommel, de place to be zijn.
Inkomkaarten VVK zullen online te verkrijgen zijn via onze website.
Inkomkaarten zullen ook aan de dagkassa verkrijgbaar zijn.
Inschrijvingen (gratis) kunnen ook gebeuren via www.lommelpuur.be of onze facebookpagina “Lommelpuur.be”. We verwachten een korte voorstelling van je talent via een kort tekstje of een filmpje en een omschrijving van wat je op het podium nodig hebt. Meer info over de inschrijving voor de talentenjacht en de inkomkaarten voor de toeschouwers via [email protected] of via 0474 43 64 44

Op vrijdag 8 september zullen previews via een vrij podium plaats hebben bij café Bar-à-bas, Leopoldlaan 3 te Lommel. Deze previews zijn reeds volledig bezet en starten om 20u30, maar je kan je nog altijd inschrijven voor 28 oktober.