Zaterdag 18 november lanceert Carrefour met 60 medewerkers het kookboek Masterchef.
Over alle carrefours in België werd er lustig gekookt. Na het proeven stemden de medewerkers voor een aantal recepten die opgenomen werden in het boek Masterchef.

Ingrid: “ Gerechten op basis van vis zijn mijn ding. Voor het boek Masterchef bereidde ik scampi’s op duivelse wijze klaar. Het gerecht is pikant op basis van mijn mix aan ingrediënten en is klaargemaakt met een wit Zuid-Afrikaans wijntje voor een speciale nasmaak.
Ik ben alvast heel tevreden dat mijn collega’s mijn gerecht gekozen hebben en dat ik als Lommelse zaterdag het boek in de Carrefour in Westerlo waar ik werk, mag lanceren. Het boek wordt trouwens verkocht ten voordele van het kankerfonds. Op die manier willen we samen met alle collega’s ook een kleine bijdrage leveren voor de onderzoekskosten om deze ziekte beter te behandelen. Ik ben benieuwd of er ook wat Lommelaren mijn recept gaan uittesten.”