Lommel SK kan op Deadline Day nog een inkomende transfer aankondigen. De Braziliaanse aanvaller Arthur Sales zal de rangen van Peter van der Veen versterken. Jordan Kadiri trekt voor viermaanden naar het Noorse Stromsgodset.

Arthur Sales maakt de overstap van de Braziliaanse club Vasco da Gama Rio de Janeiro waar hij het afgelopen seizoen zijn opwachting maakte bij het eerste elftal. Met enkele opvallende invalbeurten overtuigde hij de voetbalwereld van zijn talent. De snelle en balvaardige Sales knokte zich in het eerste elftal vanuit de jeugdopleiding. In Vasco da Gama speelde hij nog kort samen met Neto Borges, de linksachter die verhuurd werd door KRC Genk.

De 19-jarige Braziliaan komt het aanvallende compartiment bij groenwit versterken. Hij meet 1m84 en combineert zijn lengte met snelle voeten. De linksvoetige aanvaller tekent een overeenkomst tot media 2026 bij Lommel SK. Iedereen bij de club heet Arthur van harte welkom bij Lommel SK!

Jordan Kadiri trekt op huurbasis naar het Noorse Stromsgodset. Hij kan zijn debuut maken in de volgende thuiswedstrijd tegen Kristiansund BK. We wensen Jordan veel succes!