Op Vrijdag 5 januari 2018 om 20.00u in het Cultuurcentrum De Adelberg – Lommel

Programma:

William Byrd
The Earl of Oxford March

Arcangelo Corelli
La Folia

Joseph Haydn
Symfonie nr. 64 in La ‘Tempora Mutandur’

Pjotr Iljitsj Tsjaikovski
Rococo Variaties voor cello (solist Han Bin Yoon)
en orkest

Johann Strauss
Der Zigeunerbaron

Selectie Weense klassiekers

Toegangskaarten:
Davidsfondsleden: € 20,00
Niet-Davidsfondsleden: € 22,00
VIP-kaart: € 50,00
Indien u een VIP-kaart bestelt, wordt u vriendelijk uitgenodigd op de receptie in de tentoonstellingsruimte van CC De Adelberg, waar u de dirigent en leden van het ensemble kunt ontmoeten en gezellig kunt nakaarten.
Reserveren kan enkel door betaling, uiterlijk op 27 december 2017, van het verschuldigde bedrag op het rekeningnummer BE64 4539 0090 3152 van Davidsfonds Lommel, met vermelding van het aantal en de soort van kaarten (DF-lid, Niet-DF-lid of VIP).
De kaarten worden u vooraf met de post bezorgd.

Davidsfonds Lommel
Al 140 jaar lang speelt het Davidsfonds een eersterangsrol in het culturele leven in Vlaanderen. De Lommelse afdeling, in 1910 boven de doopvont gehouden, en momenteel met ruim 300 leden de grootste van Limburg, hoeven we u allicht niet meer voor te stellen.
Vanuit een Vlaamse en christelijke overtuiging proberen we cultuur te brengen naar mensen en mensen naar cultuur. Kwaliteit is daarbij onze norm, al proberen we een zo ruim mogelijk publiek te bereiken. Elk jaar opnieuw organiseren we minstens een 10-tal activiteiten van diverse aard. 20 ervaren en gedreven bestuursleden staan daarbij garant voor een hoogstaand en verzorgd cultureel programma. Ook grote uitdagingen worden bijonze programmering niet uit de weg gegaan. Zo vierden we in 2011 de 10de editie van ons klassiek concert met het magistrale “Weihnachtsoratorium” van J.S. Bach.
Na het grote succes van vorig jaar brengen we met Casco Phil opnieuw een spetterend nieuwjaarsconcert ten gehore. Dit concert is dan ook de ideale gelegenheid om het jaar 2018 op een feestelijke en muzikale wijze in te zetten.
De liefhebbers van klassieke muziek, en dat zijn er heel wat onder het Davidsfondspubliek, zullen dit concact beslist nu al met stip noteren in hun agenda!
www.lommel.davidsfonds.be