De Teutenmarkt is al jarenlang een vaste waarde in Lommel. Deze brocante-, antiek- en rommelmarkt vindt elke zondag plaats van april tot en met oktober. De Teutenmarkt kan wekelijks rekenen op een 60-tal standhouders en een mooie schare bezoekers.

De organisatie was verschillende jaren in handen van vzw De Teutenvrienden onder leiding van Luc Van Dijck. Hoewel hij dit altijd met veel plezier en grote overgave heeft gedaan, is hij niet meer in de mogelijkheid om de organisatie op zich te nemen. Daarom zijn we op zoek naar een opvolger.

Wil jij met jouw vereniging de organisatie van de Teutenmarkt trekken en een mooi centje bijverdienen? Weet dat er ruimte is voor 60 kramen, de prijs voor een kraampje bepaal je zelf, maar kan liggen tussen 10 tot 15 euro per deelname. Het nodige materiaal (kraampjes, tractor met aanhangwagen) krijg je in bruikleen van Stad Lommel en er zijn geen kosten verbonden aan de ingebruikname van het openbaar domein. De opbrengsten komen dus rechtstreeks ten goede aan jouw vereniging. Of je bent vrij om het geld te schenken aan een goed doel.

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan zeker contact op.
Renild Jans
Verantwoordelijke markten en kermissen
Stadsbestuur Lommel
Hertog Janplein 1
3920 Lommel
T: +(32)-11/399799
rechtstreeks: +(32)-11/399817
afwezig tot 10 april