Ben jij bedreven in muziek, woord, dans, theater, comedy … ? Sta je graag voor een publiek en heb je al enige podiumervaring op zak? Wil je ook wel eens een keertje in de intieme sfeer van de huiskamer optreden? Toon je talent dan tijdens het huiskamerfestival Gluren bij de Buren!

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeenten Arendonk, Dessel, Geel, Laakdal, Lommel, Mol en Retie. Het concept is eenvoudig: lokale podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer. Gluren bij de Buren vindt plaats van vrijdag 24 mei tot zondag 2 juni 2019. Wij zorgen voor een gezellige huiskamer, jij voor de performance.

Zin om mee te doen? Schrijf je in via de website van CC De Adelberg of surf naar de Facebookpagina ‘Gluren bij de Buren Huiskamerfestival’. Ook daar vind je een link naar het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan nog tot en met 16 december. Midden februari brengen we je in contact met het gastgezin waar je zal optreden en op 28 februari kan je tijdens de infoavond kennismaken met je huiskamer. Wij voorzien geen vergoeding, maar na je optreden mag je rondgaan met de ‘klak’.

Speel je in een band, koor of groep die misschien te groot is voor een huiskamer, maar wil je toch graag deelnemen? Laat het ons zeker weten! Wij proberen een geschikte locatie te vinden voor elke geïnteresseerde.

Stel je huiskamer open voor een artiest!

Heb jij zin om een artiest te ontvangen in je huiskamer? Jij zorgt dan voor een prettig onthaal van de performer en de ontvangst van de toeschouwers. Natuurlijk mag je zelf ook vrienden en kennissen uitnodigen. Misschien is je woonkamer te klein, maar heb je een mooie achtertuin of leuke garage waar het concert kan plaatsvinden. Meld je alvast aan bij het cultuurcentrum, zij houden je op de hoogte van het inschrijvingsmoment voor huiskamers.

Interesse? Meld je dan aan via het digitaal inschrijvingsformulier.

Meer info: CC De Adelberg – 011 399 699 – [email protected]