Een zalige fun-run door de unieke zandvlakte van de Sahara en door het Lommelse stadscentrum, met start en finish in de Soeverein Arena.
Naast o.a. de uitkijktoren in de Sahara, Café De Kroon, het Marktplein, het voetbalstadion van Lommel SK passeer je dit jaar ook langs de atletiekpiste, het gloednieuwe zwembad en woonzorgcentrum Kapittelhof.
maandag 22 april 2019 van 14u tot 17u

Soeverein Arena Sportveldenstraat 10 te Lommel

Start
De start van de Sahara City Run is op paasmaandag 22 april 2019 om 14u (5KM) en 15u (10KM en 15KM) in evenementenarena De Soeverein in Lommel

Aankomst
De aankomst van de drie omlopen is op dezelfde locatie als de start.

Prijzen & medaille
De Sahara City Run is geen competitie, maar uiteraard mag iedereen zo hard lopen als hij maar wil. Voor de eerste drie lopers (man/vrouw) uit elke categorie voorzien we daarom een leuke prijs en is er een korte ceremonie voorzien in onze aankomstzone. Lopers die dat wensen kunnen bij hun bestelling een medaille bestellen. Die kost 3 euro maar is dan ook een degelijk souvenir van onze fijne loop.

Inschrijven en aanmelden
De inschrijvingen de dag zelf zijn mogelijk vanaf 11u tot een half uur voor de start in evenementenarena De Soeverein, Sportveldenstraat. Reeds ingeschreven lopers kunnen in deze zaal hun startnummer afhalen. Hier zijn gratis toiletten aanwezig.

Kinderen
De Sahara City Run is er voor alle leeftijden. Kinderen en jongeren geboren in 2006 of later, krijgen na de loop aan de kidsstand een cadeautje aangeboden.