Een zalige fun-run van het Lommelse stadscentrum naar en door de unieke zandvlakte van de Sahara met finish op het gezellige marktplein. Moedige lopers passeren ook de opvallende uitkijktoren, een bijzonder savanne-landschap, het voetbalstadion en andere leuke parcours-verrassingen.
Dé Sahara City Run start in het hartje van Lommel en via enkele woonstraten duiken we het bos in, we passeren de unieke zandvlakte van de Sahara en hoe verder je loopt, hoe meer unieke natuur je tegenkomt! Een savanne-achtig landschap waar je je zo in Afrika waant, de onmetelijke Blekerheide en uiteraard zandduinen tussen de naaldbomen. Maar ook opvallende objecten als wapenbunkers, houten speeldieren en een bijzondere uitkijktoren.

Ook het Lommelse sportcentrum met atletiekpiste en het voetbalstadion van Lommel SK staan op het programma. Daarna lopen we terug naar het gezellige Lommelse marktplein. Net voor we finishen passeren we nog even dwars door het oudste café van Lommel: Café De Kroon. Maar de aankomststreep ligt net voorbij de gezellige teutenmarkt. Géén rondjes maar drie unieke natuur/stratenlopen.

Uitkijktoren Lommelse Sahara te 3920 Lommel
Op zondag 15 april 2018 van 14 tot 17 u
Deelnam 8 €
Organisatie : Lommel Rockt vzw
www.saharacityrun.be