Sportcentrum de Soeverein in Lommel opende afgelopen zaterdag officieel de deuren. De eerste week is erg succesvol verlopen.
Het team draait vlot en de reacties zijn positief. De opmerkingen die er nog zijn, nemen we ter harte om de zwemervaring nog te verbeteren.
Aanstaande zondag 4 november is het dan tijd voor de volgende grote stap. De herfstvakantie is dan voorbij en we gaan dan het reguliere programma draaien. Voor het eerst sinds jaren zullen kinderen in Lommel aan georganiseerde zwemlessen kunnen deelnemen. In het programma worden naast reguliere zwemlessen voor kindjes ouder dan 4 jaar ook spetterlessen voor baby’s, peuters en kleuters aangeboden. De inschrijvingen zijn vanaf de bekendmaking heel vlot verlopen. We starten zondagvoormiddag dan ook met 8 volle groepen met in totaal ruim 60 kindjes. De kindjes worden uiteraard ingedeeld in kleinere groepjes met een aparte instructeur. Alle lessen zijn gethematiseerd met leuke figuurtjes en elk zwemleskindje ontvangt een eigen schatkist. Daardoor zijn de lessen niet alleen leerzaam maar ook erg leuk!

Vanaf maandag starten ook de Aqualessen. Er worden 7 types aqualessen van verschillende intensiteit aangeboden doorheen de week. Ideaal voor diegene die graag op muziek in het water aan zijn/haar conditie werkt.

Wil je zondag zelf even de sfeer van de zwemlessen komen opsnuiven, dan ben je van harte welkom tussen 8.30 en 11.45 uur in Sportcentrum de Soeverein, Sportveldenstraat 15 in Lommel.