Op zaterdag 20 juli gaan we met de Maatje Adriana op makreel vissen. De bus vertrekt om 4 uur aan ons lokaal. De prijs (*) voor het makreelvissen bedraagt € 35,- voor onze leden en € 40,- voor niet-leden. Ook niet-vissers kunnen steeds mee voor € 12,50.
Op zaterdag 10 (en zondag 11 augustus) zullen aan ons lokaal de HAVENFEESTEN doorgaan.
Op zaterdag zullen we ter plaatse makreel en paling roken en verkopen ten voordele van onze club. Eventueel wordt er zondag ook nog verkocht. De verkoop begint telkens om 14 uur.
Bestellingen moeten afgehaald worden zaterdag tussen 14 en 21 uur. We zouden het op prijs stellen, mochten een paar leden zich aanmelden om ons die dagen te komen helpen. Mogen we vragen om je bestelling tijdig door geven, liefst vóór 1 augustus.
De prijs bedraagt € 3,50 per stuk voor gerookte makreel en € 37,- per kg voor gerookte paling. Paling moet niet noodzakelijk per kg. gekocht worden, het kan zelfs per stuk.
Er wordt ook een hoeveelheid makreel en paling voorzien voor wie niet besteld heeft. Maar om ons een idee te geven hoeveel we moeten aankopen, zouden we toch willen vragen om op voorhand te bestellen. Naast onze vis-rook-happening zijn er die dagen nog vele andere aktiviteiten die onze vissers zeker ook zullen interesseren !! Ook kan je komen genieten op het terras met een drankje en er een lekkere vers gerookte makreel of paling eten …
Enkele weken later, op zaterdag 31 augustus, gaan we met kleine bootjes van uit Breskens vissen. Er wordt gevist met meerdere kleine bootjes. De prijs (*) bedraagt € 65,- voor onze leden en € 70,- voor niet-leden.
Als extra aas kunnen er tappen besteld worden aan € 6,- per pakje.
De bus vertrekt om 5 uur zodat we rond 8 uur kunnen uitvaren.
We hopen dat vele leden, samen met familie en/of vrienden, aanwezig zullen zijn tijdens onze vis-rookhappening.
De opbrengst van deze activiteit komt vooral de vissers ten goede !!