Na een teleurstellende 1 op 6 trekken onze jongens vrijdagavond naar ‘t Lisp. Ondanks het laten liggen van de punten, werd er vertrouwen opgedaan. Het is nu zaak om efficiëntie in te bouwen. Lierse Kempenzonen heeft met één wedstrijd minder gespeeld ook twee punten minder dan groenwit. Come on Lommel!

Spelersnieuws

  • Arno Verschueren blijft enkele weken buiten strijd met een scheurtje in de ligamenten van de enkel.
  • Thomas Agyepong en Mohammed Aminu zijn toegekomen in België en sluiten eerstdaags aan bij de groep.

In de testronde van dinsdag laatstleden bleek 1 speler besmet met COVID-19. Hij ging per direct in quarantaine. Onze club gaat verder en zal drie spelers die herhaaldelijk in nauw contact kwamen met de speler op eigen initiatief in quarantaine sturen. Zij zijn er morgen op ‘t Lisp dus niet bijzijn.

Nieuwtjes in de marge

  • U heeft het ongetwijfeld al gehoord. Er wordt voorlopig nog altijd gevoetbald in de profcompetities maar dat doen we terug zonder publiek. Ook nu weer vragen wij jullie de maatregelen strikt op te volgen. Alzo kunnen we er samen hopelijk voor zorgen dat onze ziekenhuizen de situatie baas kunnen blijven.

Afgelopen week stond er een nieuwe fotoronde op het programma. Naast de officiële ploegfoto gingen onze spelers ook individueel op de gevoelige plaat. Enkel Agyepong en Aminu zal u nog niet op onderstaande fotopagina terugvinden. Na de wintermercato staat de volgende fotoronde gepland. Klik op de knop hieronder en leer alle nieuwe gezichten kennen!