Deze avond is een genereuze greep uit 25 jaar Laïs vol hoogtepunten en buitenbeentjes. Een muzikale terugblik die eens te meer hun unieke karakter bevestigt. De dames van Laïs hebben altijd hun hart gevolgd inzake hun muzikale weg. Ook tijdens deze jubileumtournee zal dit niet anders zijn.
De tijd vliegt… het is ondertussen al meer dan 20 jaar geleden dat Laïs doorbrak op Dranouter Folkfestival en de Belgische hitparade bestormde met ’t Smidje. Het startschot van een lange en succesvolle carrière, die binnenkort 25 mooie jaren zal omspannen.

De laatste jaren waren de dames van Laïs voornamelijk in kerken terug te vinden met hun zeer succesvolle tournees van Midwinter Tales. Daarna stelden ze een eigenzinnig programma samen rond Nederlandstalige kleinkunst met volle zalen tot gevolg.

En nu zijn ze klaar voor een bloemlezing uit hun eigen repertoire. Een genereuze greep uit 25 jaar Laïs vol hoogtepunten en buitenbeentjes, een muzikale terugblik die eens te meer hun unieke karakter bevestigt.

De dames van Laïs hebben altijd hun hart gevolgd inzake hun muzikale weg. Ook tijdens deze jubileumtournee zal dit niet anders zijn.

Jubileumtournee Laïs 25 jaar

In het Cultuurcentrum De Adelberg
Adelbergpark 1 te 3920 Lommel

ZATERDAG 14 december 2019 VAN 20:15 TOT 22:15
Tickets: 20 €
Reservaties: Bel naar 011 399 699
[email protected]

Organisatie : Cultuurcentrum De Adelberg Lommel
Contact : [email protected]