Op 15 en 16 februari 2020 opent Zeelandhallen Goes haar deuren voor de 28e editie van Modelbouwshow.nl. Dé grootste Modelbouwshow van de Benelux is een festijn voor jong en oud waar liefhebbers van modelbouw & bouwstenen volop kunnen ontdekken, beleven en kennis uitwisselen. De hallen worden gewijd aan ‘Bouw je wereld’ en het uitgelichte thema voor dit jaar is ‘papier/kartonmodelbouw’.

Modelbouwshow.nl 2020 is verdeeld over alle hallen met een totaaloppervlakte van 15.000 m². Vele importeurs en fabrikanten presenteren uiteenlopende modellen. Van miniboot, -trein en -vliegtuig tot lijm en precisiegereedschappen. En van radiografisch bestuurbare auto’s tot een bassin met modelboten, Playmobil en meccano; alles is op Modelbouwshow.nl aanwezig. Daarnaast is het ook een kennisplatform waar je met mede-hobbyisten ideeën en ervaringen kunt uitwisselen.

Thema papier/kartonmodelbouw
Een bouwplaat bestaat uit één of meerdere vellen papier waarop onderdelen van een model zijn gedrukt met plakranden of stroken. Door heel precies te vouwen/knippen/snijden ontstaat uit platte 2D-onderdelen een 3D-model. Ook wel papier- of karton-modelbouw genoemd. Op Modelbouwshow.nl vind je op een speciaal themaplein een breed aanbod van deze platen en diverse demomodellen.

Internationaal succes
In 2019 hebben ruim 10.000 bezoekers de Modelbouwshow.nl bezocht. Het aantal buitenlandse deelnemers was hoog. In februari 2020 verwachten de organisatoren meer buitenlandse deelnemers. Vele nationale én internationale liefhebbers van de Modelbouwshow.nl en van
de bekende bouwsteentjes kunnen dan ook hun hart weer ophalen.

Bouwsteenfestijn
Als onderdeel van de Modelbouwshow.nl vindt ook ‘het Festijn met Bouwstenen’ plaats. Hier kun je ontdekken wat er allemaal mogelijk is met de bekende bouwsteentjes en zelf aan de slag. Er worden verschillende grote bouwwerken getoond, demonstraties gegeven en bouwwedstrijden voor kinderen gehouden. Daarnaast kun je ook je incomplete bouwset(s) aanvullen door missende bouwsteentjes te kopen.

Modelbouwshow.nl in Zeelandhallen Goes

Praktisch
Modelbouwshow.nl is op zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00-18.00 uur. Entreeprijs € 11,- per persoon in de online voorverkoop via modelbouwshow.nl of aan de kassa. Kinderen vanaf 3 tot 12 jaar betalen € 5,- p.p.
Het parkeertarief bij de Zeelandhallen Goes is € 6,-. Reis je met het openbaar vervoer; er rijdt twee keer per uur een pendelbus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen. Het tarief voor een enkele reis met deze pendelbus is € 1,50 p.p.
Kijk voor meer informatie op modelbouwshow.nl.
Online-tickets zijn medio november 2019 beschikbaar via modelbouwshow.nl.