De Costa Ricaanse international Alonso Martinez is aangekomen in Lommel. De 23-jarige winger heeft een contract getekend voor 5 seizoenen en komt over van LD Alajuelense.

Martinez maakte dit jaar zijn debuut bij het Costa Ricaanse eerste nationale elftal en verzamelde ondertussen al 6 caps. Hij speelde afgelopen zomer op de CONCACAF Gold Cup waar hij uitblonk met zijn snelle acties.

Martinez heeft een neus voor doelpunten en kan als middenvelder en als aanvaller uit de voeten. Alonso Martinez is niet de eerste Costa Ricaan die zal neerstrijken in Lommel. Vorig jaar nog speelde Manfred Ugalde in onze kleuren. Martinez en Ugalde speelden samen tijdens het 2020 CONCACAF Men’s Olympic Qualifying Championship.

De komst van Alonso Martinez kadert perfect binnen de strategie van CFG om jonge talentvolle spelers te laten ontwikkelen bij Lommel SK. Iedereen bij de club heet Martinez van harte welkom bij Lommel SK!

BIJNA IEDEREEN OP TRAINING

Hoofdcoach ad-interim Luiz Ferreira zag zo goed als de volledige spelerskern terug in Lommel. Arthur Sales, Diego Rosa, Daniel Arzani, Robin Henkens, Kolbeinn Thordarson en Kluiverth Aguilar tekenden opnieuw present. De spelers die vorige week positief testten op het coronavirus worden woensdag opnieuw getest. Bij een negatief resultaat kunnen zij opnieuw aansluiten bij de groep.