Op zaterdag 19 oktober 2019 gaat Basket Lommel geschiedenis schrijven.
Onze Heren A-ploeg speelt dan om 20.30 u in de 1/8ste Finale thuis tegen Landskampioen Oostende.

Dat onze spelers er klaar voor zijn hebben ze vorig weekend aangetoond door met duidelijke cijfers (74-97) te gaan winnen in en tegen leider Waregem in 2de klasse.
We hebben trouwens een 5-tal spelers in onze ploeg die al eens tegen Oostende gespeeld hebben : Bart Maesen, Enrico Montanari, Wietse Jacobs, Toon Ceyssens en Bram Schelkens!

Dat Oostende er niet gerust in is blijkt uit een uitspraak van één onzer trouwe supporters die zei dat wanneer Dario Gjergja de uitslag vernam van het resultaat van Lommel in Waregem, “hij onmiddellijk een extra maandagtraining inlaste om goed voorbereid te zijn tegen zaterdag” (dit laatste is niet geverifieerd bij Oostende n.v.d.r.).

Uit de vele reacties blijkt dat er zaterdag nogal wat supporters zullen afzakken naar de Sporthal van de Soeverein, maar we zijn er klaar voor : met een aantal extra tribunes en staanplaatsen plus een VIP-tribune hebben we plaats voor ongeveer 900 toeschouwers.

We gaan ook 2 extra togen voorzien in de inkomhal om ervoor te zorgen dat iedereen zijn dorst kan laven én uiteraard wordt er na de wedstrijd ook voor de nodige ambiance gezorgd.

Let wel : Kom op tijd want terzelfdertijd gaat ook het ‘Oktober Fest’ door in de Soeverein Arena.
Tip : KOM MET DE FIETS!

Het wordt voor Basket Lommel trouwens een heel druk weekend met maar liefst 17 thuiswedstrijden op het programma (10 op zaterdag en 7 op zondag)

Het volledige programma vind je hier : https://www.bbclommel.be/dezeweek.php