D-Day zaterdag 18 september om 20.00u,

de Heren A spelen thuis tegen Mons.

Deze namiddag om 14.00u werd de loting georganiseerd voor de 1/16-finales van de Beker van België.
Omdat Lommel, omwille van de 4 mooie overwinningen in de Poules in de ranking op de derde plaats in rang 1 staat samen met 15 andere ploegen, krijgen we het voordeel om deze match thuis te spelen.
Het werd 1ste-klasser en vice-kampioen Mons dat vandaag in het Italiaanse Treviso met 2 punten verschil de duimen moest leggen tegen Leiden en zo uitgeschakeld werd voor de kwalificatie in de Champions League.

Omdat we veel supporters verwachten en omdat we normaal slechts 200 supporters mogen toelaten in onze sporthal hebben we samen met de Sportdienst beslist om gebruik te maken van het Covid Safe Ticket.
Hierdoor moeten de verplichtingen inzake mondmasker en sociale afstand niet opgevolgd worden.
Op die manier kunnen we een pak meer supporters toelaten.
HOE GAAT HET IN ZIJN WERK:

  • Er gaat een afscheiding geplaatst worden in de inkomhal met een opening waarlangs alle spelers, verantwoordelijken en supporters passeren
  • Zij tonen spontaan hun Covid-certivicaat via hun GSM of op papier en houden eveneens hun identiteitskaart bij de hand.
  • De QR-code wordt gescand en GROEN betekent dat de bezoeker binnen mag, ROOD niet.
  • Vermits de cafetaria in dezelfde veilige zone ligt evenals de toiletten en het terras, mag iedereen -eenmaal binnen- zich in deze zones vrij bewegen.
  • Kinderen jonger dan 12 jaar mogen zonder bijkomende controle de zaal betreden.

Omdat we verplicht zijn inkom te vragen omwille van de regel van de gedeelde inkomsten vragen we € 10,00 voor iedereen vanaf de leeftijd 16 jaar.
Er kunnen voorafgaandelijk inkomtickets besteld worden door te antwoorden op deze mail met vermelding van Naam en Voornaam + aantal tickets