Welke 3 mysteries staan er op het podium van Catch in the Dark?
Op zaterdag 22 april zullen 3 Belgische topacts CC De Adelberg omtoveren tot dé prelude van de festivalzomer. Welke artiesten achter het doek zullen staan, ontdek je pas de avond zelf.
Tenzij je het mysterie al kan ontrafelen in de mystery-filmpjes. Eén ding weet je al wel… Discobaar A Moeder sluit de avond feestend af!

The Haunted Youth sloot de eerste editie van Catch in the Dark af. Een paar maanden later brak de band volledig door en speelde elke festivalweide plat. Dé indicatie dat Roland Spooren, organisator en ex-Oscar & the Wolf, de vinger aan de pols heeft van de Belgische muziekscene. “Dit jaar staan er 3 échte kleppers op de affiche. Voor maar 18 euro zal je deze line-up op geen enkele andere plek aan het werk kunnen zien.”
Cultuurcentrum De Adelberg kleurt buiten de lijntjes

Roland Spooren organiseert Catch in the Dark voor de tweede keer in samenwerking met Cultuurcentrum De Adelberg in Lommel. “CC De Adelberg ondersteunt en stimuleert vernieuwende, gedurfde en experimentele initiatieven. Catch in the Dark is daarvan een schoolvoorbeeld. Een origineel en spannend concept, met als enige certitude: een onwaarschijnlijke line-up. Het hippe karakter van Catch in the Dark strookt perfect met de uitstraling van ons gloednieuw cultuurcentrum en de actuele programmatie van ons Bar Dada-aanbod.” aldus Stef Pennemans en Marij Vandenberk van De Adelberg.

Ontdek hier de teaserfilmpjes: https://www.youtube.com/channel/UCV7eJ2vhYMbl5p-ATig797Q
Ook Max Colombie daagt je uit het mysterie te onthullen: https://youtu.be/CCN9J_48CyU
Je vindt ook tips en hints terug op de Instagram en Facebook van Catch in the Dark.
Koop je tickets hier.
Stef Pennemans
+32489219616
Stef.pennemans@ccdeadelberg.be
Catch in the Dark Za 22.04.2023 19.30 uur CC De Adelberg Lommel
VVK : 18 € / kassa: 24 € Tickets & info: www.ccdeadelberg.be