Onze Braziliaanse targetspits Cauê Santos en defensieve middenvelder Enrik Ostrc werden vandaag officieel voorgesteld aan de Gestelsedijk.
Cauê is een sterke rechtsvoetige spits van 1m84. Hij moet samen met landgenoot Arthur Sales voor doelpunten zorgen. Cauê is de vierde Braziliaan die afzakt naar Lommel. Aan de Gestelsedijk zal hij ook zijn landgenoten Diego Rosa en Caio Roque vervoegen.

Enrik Ostrc is een Sloveense defensieve middenvelder van 19 jaar. Hij komt over van onze zusterclub Troyes. Ostrc is een rechtsvoetige Sloveens jeugdinternational die ook als centrale verdediger uit de voeten kan.

VRIJDAG NEMEN WE HET OP TEGEN LIERSE, THUISFANS WEER WELKOM

Vanaf de thuiswedstrijd tegen Lierse K. zijn supporters terug toegelaten in het Soevereinstadion! Wel zal je, net als eerder dit seizoen, enkele regels moeten volgen.
Voor je het stadion betreedt, zal je je Covid Safe Ticket en je identiteitskaart moeten tonen. Ook wordt er gevraagd geen drank te nuttigen op de tribunes. Daarnaast is het dragen van een mondmasker overal in het stadion verplicht.

De loketten zullen gesloten blijven op de avond van de wedstrijd. Online tickets zijn vanaf nu beschikbaar via Tickethour. We houden ook twee fysieke voorverkoopmomenten in het stadion. Die gaan door op volgende momenten:

– Woensdag 26 januari (19 – 21u)
– Vrijdag 28 januari (10 – 12u)