Seizoen 20-21
Op het moment dat de coronacrisis toesloeg, was het programma 20-21 afgerond en de seizoensbrochure in voorbereiding. De maatregelen hebben echter ook gevolgen voor bepaalde producties, die verplaatst, uitgesteld of geannuleerd werden. De voorbije weken en maanden hebben we dan ook intensief gesleuteld aan het programma. Om een zo actueel mogelijk programma te kunnen presenteren, maken we het aanbod in augustus bekend.

  • Week van 10 augustus: aanbod online
  • 25 augustus: seizoensbrochurein de brievenbussen 
  • 29 augustus: start ticketverkoop

Na de zomersluiting geven onze programmatoren en medewerkers met veel plezier een woordje uitleg bij het programma, aan wie dat wenst. We maken graag tijd voor een persoonlijke afspraak.   

Dankzij het vertrouwen en de financiële ondersteuning van het stadsbestuur van Lommel kunnen we, ook mits inachtneming van de veiligheidsmaatregelen en verminderde publiekscapaciteit, een breed en volwaardig aanbod mogelijk maken.

Bovendien kan het publiek al vanaf 3 voorstellingen genieten van de hoogste korting van 30% op de ticketprijzen. Op die manier investeren we volop in artiesten én publiek!

Het tipje van de sluier
Soetkin Baptist, Sprookjes Enzo, Het nieuwstedelijk, Jef Neve, Erhan Demirci, Wör, Barbara Dex, Kommil Foo & Brussels Jazz Orchestra, Cuartet Quiroga, Abattoir Fermé, Wartaal, Jan Leyers , FroeFroe… Het is maar een greep uit de vele artiesten, gezelschappen en sprekers die we volgend seizoen op onze planken verwelkomen. Ook onze festivaltraditie houden we in ere met Celtic Night en Accordeon Folie, hetzij uiteraard in een aangepaste setting.

Zomer in Lommel
Ook de komende weken en maanden valt er heel wat te beleven in Lommel. Zo laten we de 20ste verjaardag van de beiaard niet onopgemerkt voorbijgaan. Internationaal bekende beiaardiers zakken af naar Lommel om de beiaard te bespelen. En zag je al het gevarieerde aanbod van Lommel Leeft? Van Velo-concerten over drive-in movies tot een avonturenparcours of een wandelzoektocht; het belooft een actieve en gezellige Lommelse zomer te worden!  Meer info op www.lommelleeft.be.

 Zomersluiting 
CC De Adelberg is gesloten van 13 juli t.e.m. 16 augustus. Tijdens de zomersluiting finaliseren we het aanbod voor seizoen 20-21 en werken we de nodige draaiboeken en procedures verder uit, zodat we jullie in het najaar in optimale en veilige omstandigheden kunnen ontvangen. Bovendien worden ook de verbouwingswerken kort opgevolgd.