De verwikkelingen rond de Amerikaanse verkiezingen houden momenteel iedereen in de ban. De  nieuwe president is ondertussen wel bekend. Hoog tijd dus om eens dieper in te gaan op de Amerikaanse kiesstructuur. Wat zijn kiesmannen? Waarvoor staan de republikeinen en de democraten nu precies? Wie is Joe Biden? Wat zijn de vooruitzichten voor de komende vier jaar?

Deze lezing stond aanvankelijk gepland in oktober 2020, maar werd door het sluiten van onze deuren verplaatst en ook op deze nieuwe datum, woensdag 27 januari ‘21, zal het iets anders verlopen dan voorzien. Omwille van de huidige coronamaatregelen kunnen we je namelijk niet ontvangen in het Raadhuis, maar is er wel een live ZOOM-sessie, om 20.00 uur.

Tijdens deze ZOOM-sessie van ongeveer 1 uur (tot max 1,5 uur) beantwoordt docent Vincent Stockx graag al jouw vragen. Wil je meer weten over de verkiezingen, de uitslag, de inauguratie, de rol van de Trumpisten, de rol van Pence bij de bestorming van het Capitool….

Op 17 januari 2021 van 20 tot 21.30u
Prijs: gratis

  • Locatie: CC De Adelberg
  • 20 plaatsen
  • Begeleiding: Dhr. Vincent Stockx
    Je schrijft best vooraf in per mail via [email protected], dan krijg je alvast de login-gegevens toegestuurd en kan alles de avond zelf vlot verlopen. Iedereen is welkom, de deelname is volledig gratis