De wereld die Joey Field in ‘De Verloren Erfenis’ heeft gecreëerd is tot in de puntjes uitgewerkt, waardoor het voor de lezer bijna echt lijkt. De lezer wordt meegenomen in de levens van zeven jongeren die in gevangenschap wakker worden in een duistere grot, zonder herinneringen hoe zij daar terecht gekomen zijn. Dit bijzondere fantasyboek wordt sinds vrijdag 2 juli uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Zeven jongeren worden in gevangenschap wakker in een duistere grot, zonder herinneringen van hoe ze daarin terecht zijn gekomen. Na een succesvolle ontsnapping beleeft elk van de jongeren zijn eigen hachelijke avonturen, in een zoektocht naar hun verloren erfenis. “De verloren erfenis” is een realistische fantasy die zich afspeelt in een fictief land onder middeleeuwse omstandigheden. Deze harde wereld biedt heel wat diverse uitdagingen voor elk van de jongeren. Toch zijn hun uitdagingen, gedachten en behoeften herkenbaar voor elke lezer.

Over de auteur

Joey Field (1997) komt uit België en is student, bezig aan zijn 2de bachelor in de Sport richting. Als jongeling heeft hij, naast zijn passie voor sport, ook altijd een liefde gehad voor geschiedenis en fantasy. Deze interesse heeft hij omgezet tot een eigen unieke creatie. Namelijk ‘De Verloren Erfenis’. Hij is verheugd over de uitgave van zijn eerste boek alsook de komende geboorte van zijn eerste dochter.

Boekgegevens
Titel: De Verloren Erfenis
Auteur: Joey Field
Verschijningsdatum: 02-07-2021 Aantal pagina’s: 192
ISBN: 9789464315318 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 20,50 Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België