Als finaliste van Miss België wil Karen Jansen, zich nog eens inzetten voor het goede doel, er zijn zoveel goede doelen die extra in de kijker gezet zouden moeten worden.
Ze koos echter voor de volgende goede doelen:

Hope for the Children is een organisatie die al enkele jaren ondersteund wordt door het comité van Miss België en deze streeft ernaar om de mensen, en dan vooral de kinderen, in Cambodja dezelfde kansen te bieden. Zo bouwde ze al enkele huizen , watervoorzieningen …
Ook koos ze voor de organisatie Smile Train, wist je dat wereldwijd 1 op 700 baby’s geboren worden met een hazenlip? Zo zorgt dit goede doel ervoor dat lokale medische professionals in staat zijn om voor een geschikte behandeling te bieden.

Wat is er nu een betere periode om ons warm hart te laten zien, dan rond de feestdagen ? Zouden jullie mij en deze goede doelen nog eens willen steunen? Kom dan zeker om 28 december naar Brug 11!

Eindejaars wafelenbak voor het goede doel

Er zal voorzien worden in versgebakken wafels, warme dranken en een nog warmere sfeer . Daarbovenop kunnen we allemaal te samen nog nagenieten van de geweldige feestdagen.
Ze hoopt jullie dan te kunnen verwelkomen!

Karen Jansen

Waar: Brug 11
Slinkerstraat 95
3920 Lommel

Op zaterdag 28 december 2019 van 14 u tot 22 u
Organisatie: Karen Jansen
Contact: [email protected]