Op 9 juni werd Ash Poeran (32) de nieuwe eigenaar van Anytime Fitness in Lommel. Daarmee zette hij nog een stap als ondernemer midden in een Corona-crisis waar de fitnessbranche zwaar getroffen is. Het was een loodzware periode geweest na totaal
10 maanden verplicht gesloten omwille van de Coronavirus maatregelen.
In april 2019 opende hij de deuren van zijn eerste Anytime Fitness club in Leopoldsburg en zorgde er niet alleen voor dat zijn leden gezond voelen, maar ook in een veilige omgeving met vakbekwame personeel kunnen sporten. “We zijn 24u/7 toegankelijk voor onze leden en ik had nooit gedacht dat ik net 2 weken voor ons eerste jubileum de deuren moest sluiten” Maar hij heeft doorgezet gedurende deze pandemie en heeft zijn de meeste van zijn leden behouden. “Als ik geen persoonlijke band had met mijn leden, had de club waarschijnlijk niet blijven voortbestaan. Fit en vitaal zijn is de dag van vandaag erg belangrijk en we geven graag een duwtje in de rug als het nodig is”. Samen met zijn team gaan ze volle kracht vooruit en doen alles om Anytime Fitness en hun leden, een welverdiende, nieuwe energie te geven.

“Ik ben sinds mijn dertiende in de fitness wereld gestapt en niet meer weg te krijgen. Gezelligheid, fun en persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk als ik een fitnesszaak instapte en dit miste ik bij vele fitnesscentra. Toen ik in 2015 vanuit Amsterdam verhuisde naar België, stapte ik bij Anytime Fitness (Pelt) binnen en voelde me al meteen op mijn gemak! Op kerstavond is alles gesloten en ik had gewoon 24u/7, 365 met mijn persoonlijke badge toegang tot de fitness! Hoe makkelijk is dat om te gaan sporten wanneer het jouw uitkomt!!”

Bij Anytime Fitness is iedereen welkom! Onze visie kun je in het kort samenvatten in: “persoonlijke aandacht en gemak”. Sport je of start je bij ons, dan krijg je een intake gesprek om je beter te leren kennen en je doel(en) te bespreken,een gezondheidscheck, en een persoonlijke trainingsprogramma die je samen met een coach aan je zijde gaat
overlopen. Zo weet je zeker dat je je oefeningen juist uitvoert. Na een bepaalde periode heb je een opvolg moment waarbij je coach je verder kunt helpen of je programma gaat aanpassen zodat het niet eentonig wordt en je alsnog progressie blijft maken. Bovendien heb je 24uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de club met je persoonlijke badge. Anytime Fitness heeft ook privé douches en privé omkleed ruimten, een gezellige  koffiehoekje en lounge waar je voor of na je training kunt relaxen.

“We hebben een eigen trainingsapplicatie waarbij je als lid zijnde toegang hebt en je daar ruim 1700 trainingsschema’s en ruim 5000 oefeningen kunt vinden. Je coach stuurt je ook via die app je trainingsprogramma door zodat je die altijd op zak hebt. We hebben  gevarieerde en leuke live groepslessen waar je gewoon aan kunt deelnemen. Daarnaast  kun je nog uit ruim 460 virtuele groepslessen kiezen en die vanuit een scherm volgen in de studio wanneer het jou uitkomt. We zijn allemaal positief en zorgen ervoor dat iedereen zich prettig en veilig voelt binnen onze fitness club. Velen hebben zolang stilgezeten tijdens de lockdown en hebben de coaching of begeleiding gemist. Sporten is goed voor je immuunsysteem, het houdt je weerbaar, vitaal en het sociale aspect is geweldig, en we merken dat onze leden het omarmen op de wijze waarop wij het doen. Sporten motiveert en mede-sporters motiveren elkaar, zegt Ash”.

Hoezeer sporters en de coaches elkaar motiveren en hoe ze op een plezierige manier omgaan met elkaar, is echt prachtig om te zien!

Kom zeker een kijkje nemen in onze club en we kijken hoe we jou het beste kunnen helpen jouw doel te behalen.