Leerlingen van Campus X Plus van alle graden en alle onderwijsvormen bundelen zelfgeschreven gedichten rond het thema ‘samen’  en bezorgen deze aan WZC’s in Lommel. De boodschap is duidelijk : SAMEN komen we wel door deze moeilijke coronaperiode heen.

Tijdens de maand februari werden de leerlingen van alle onderwijsvormen door hun leerkrachten Nederlands, PAV, Engels en Frans uitgenodigd om zelf een gedicht te schrijven rond het thema ‘samen’. ( #zelfstandigheid #creativiteit). De mooiste gedichten werden samengebracht in een bundel. De leerlingen Verzorging bezorgden deze bundel aan de WZC het Kapittelhof, Hoevezavel en de Ploegdries. Op deze manier wil de school de bewoners, die een zware periode achter de rug hebben omwille van de beperkte bezoeken door de coronamaatregelen een hart onder de riem steken. Ook willen de leerlingen en personeel zo hun steun betuigen aan het zorgpersoneel.

Niet alleen de bewoners van de WZC kunnen genieten van de creaties van de leerlingen. Ook u kan de dichtbundel lezen op onze website https://xpluslommel.be/docs/pdf/gedichtenbundel.pdf. Neem zeker eens een kijkje.

De dichtbundel is een knap staaltje van creatitviteit, zelfstandigheid, samenwerking en ondernemerschap…