Op 21 en 22 september 2019
Start op 21-09-2019 vanaf 16 u tot 22-09-2019 16u

Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Het gemeenschapsleven van een stad of gemeente komt gedurende 24u samen om mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten, te vieren en in de bloemetjes te zetten; mensen te herinneren die aan kanker overleden zijn; als gemeenschap op te staan en samen de strijd op te nemen tegen kanker.

Adres
Sportpark De Soeverein – Sportveldenstraat 10 – 3920 Lommel

Primeur voor Levensloop Lommel
Levensloop Lommel wil zijn steentje bijdragen om minder afval te produceren tijdens hun evenement.  Hiervoor werken ze samen met Festicup, een bedrijf dat  herbruikbare drankbekers verhuurt en verkoopt.
Lommel zal de eerste Levensloop zijn die wegwerpbekers zullen vervangen door duurzame drankbekers, zo wil de organisatie de afvalberg verminderen.  We vragen dan ook aan de bezoekers om deze bekers terug te brengen op de aangegeven plaatsen.
Voor bezoekers die vrezen dat hun pintje minder goed gaat smaken is er goed nieuws, de herbruikbare bekers zijn net echte glazen !!!