Bruisend Lommel zorgt voor een gezellige valentijnssfeer door liefdesboodschappen te laten schrijven op etalages van hun leden.  Eén quote springt bijzonder in het oog ‘ik hou van je tot aan de toog en terug’ waar, door de  vervanging van ‘maan’ naar ‘toog’, Bruisend Lommel de horecasector een hart onder de riem wil steken.

Bruisend Lommel, de handelaars- en horecavereniging van het Lommelse centrum en de singels, koos voor verschillende quotes die betrekking hebben op liefde of love. De quotes worden op de etalages van de deelnemende handelaars geschreven door Dirk Van Bun met een rode pen en baden in de hartjes en pijltjes. U komt onder andere ”jij bent werkelijk om van te smullen”, ‘mijn favoriete plekje is heel dicht bij jou’, ‘a true love story never ends’  op de etalages van de ruim 40 deelnemende zaken tegen.

De handelaars zijn zeer enthousiast over dit project dat de winactie ‘win je valentijnsjuweel’ ondersteunt. Door hun aankoop bij de deelnemende leden kunnen consumenten tijdens de eerste twee weken van februari namelijk een cadeaubon van 250 euro in de wacht slepen om hun eigen valentijnsjuweel te laten maken. Ook Stad Lommel pakt binnenkort nog uit met verschillende initiatieven rond Valentijn. Alles kadert in het valentijnsthema ‘Lommel loves you’,