Aanstaande zondag 1 oktober spelen ruim 70 ploegen de vierde editie van de Lommelse Stadspuzzel. “We garanderen hen een dag boordevol uitdagingen, leuke weetjes, humor en een tikje avontuur”, zegt schepen én fervent quizfanaat Kris Verduyckt. “De deelnemers ontdekken onze mooie stad die dag op een heel andere manier. Alle vragen en opdrachten zijn op één of andere manier gelinkt aan Lommel of Lommelaren.”
De Stadspuzzel is aan haar vierde editie toe. “We zijn op 4 jaar tijd gegroeid van 40 naar ruim 70 ploegen, goed voor 700 deelnemers,” zegt Kris Verduyckt. “En dat zijn er eigenlijk veel meer, want de Stadspuzzel is een gemeenschapsgebeuren waar heel veel mensen bij betrokken worden. De Stadspuzzel is een echte traditie met een heel constant deelnemersveld en elk jaar weer een heel aantal nieuwe enthousiastelingen.” Inschrijven kan nog tot en met vrijdag via de website https://stadspuzzel.lommel.be

Ploegen die deelnemen krijgen een kleurrijk en uniek quizboekje en een héle dag de tijd om thuis of op locatie op zoek te gaan naar zoveel mogelijke goede antwoorden. De dag start om 9 uur met een opdracht om het puzzelboekje te bemachtigen. De dag eindigt tussen 18 en 20 uur in Bar-a-Bas. Daar moeten de ploegen hun antwoordenbladen inleveren.