Henders & Hazel nieuwe tribunepartner van Lommel SK!
Midden augustus zette meubelmerk Henders & Hazel een krabbel onder een 3-jarig sponsorcontract bij voetbalclub Lommel SK. Daarmee wordt Henders & Hazel een van de nieuwe Premium Partners van de club. De samenwerking kwam er enigszins onverwacht, maar toch wil de meubelgigant gaan voor een duurzaam partnership.

Back to the roots
Gevestigd in Hapert, niet erg ver van Lommel dus, is Henders & Hazel al meer dan 15 jaar één van de erg succesvolle meubelmerken van Habufa, een bedrijf dat ruim 50 jaar in handen is van de Belgische familie Van den Bosch. In 2004 gingen ze van start met 4 winkels, 15 jaar later zijn er 32 winkels in België en tellen ze bijna 300 winkels in heel Europa.
Met collecties in vier verschillende woonstijlen (industrieel, modern, natuurlijk en landelijk) staat Henders & Hazel voor eigentijdse kwaliteitsmeubelen en verrassende woonideeën die passen bij ieders wensen en manier van leven.

Bijzonder in wonen
Afgelopen weekend werd het dak van de tribune langs de kant van de Gestelsedijk over de volledige lengte van 60m voorzien van nieuwe panelen met daarop het Henders & Hazel-logo. En ook in de pressroom zal het logo te zien zijn. Met hun motto “Bijzonder in wonen” is het Belgische meubelmerk voortaan dus ook visueel present bij iedere thuismatch van Lommel SK.

Dankwoord
CEO Harm van Veldhoven vult aan: ‘Wij zijn heel blij met de partnership tussen Lommel SK en Henders & Hazel. Onze fans zullen, zodra het weer kan, plaatsnemen op de Henders & Hazel tribune. Wij danken de familie Van den Bosch en zullen er alles aan doen om het product Henders & Hazel zo goed mogelijk in de kijker te zetten. Zodra de werken in onze hoofdtribune zijn afgerond, zal de voetbal- en buitenwereld de prachtige meubels van Henders & Hazel kunnen aanschouwen.

Wij danken ook de familie Essers die jarenlang naampartner was van deze tribune. We zijn in onderhandeling met de mensen van de transportgigant die onze club een erg warm hart toedragen en Lommel SK zullen blijven steunen. Samen maken we Lommel SK.’