De vijfde competitiewedstrijd van het seizoen staat voor de deur. Na de winst van woensdag in de beker gaan we zondag opnieuw voor de 3 punten aan de Gestelsedijk!

Zondag om 20u ontvangen we Lierse K. Losse tickets voor de wedstrijd kan je op de wedstrijddag kopen aan de loketten of via de link onderaan de mail.

COVID 19 RICHTLIJNEN:

Onze club maakt gebruik het Covid Safe Ticket! Supporters die de wedstrijd willen bijwonen, moeten een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Met dit certificaat krijg je toegang tot de wedstrijd, zonder dat je een mondmasker moet dragen of 1,5m afstand moet respecteren. Kom op tijd naar het stadion om drukte te vermijden. Het heeft geen zin zonder certificaat af te zakken, want de toegang zal u helaas geweigerd worden.

Het Covid Safe Ticket:
• Is verplicht voor 12-jarigen en ouder
• Is een vaccinatiecertificaat, testcertificaat of herstelcertificaat
• Moet digitaal (via de CovidSafeBE app) of op papier worden aangeboden. Digitaal is de CovidScanBE app beschikbaar op iOS, Android en https://apkcombo.com/nl/apk-downloader/?q=be.fgov.ehealth.DGC.scan
• Niet mogelijk om jouw certificaat digitaal aan te vragen? Een papieren versie kan worden aangevraagd via https://www.laatjevaccineren.be/vaccinatiecertificaat-covid-19.

Meer informatie over het Covid Safe Ticket vind je op onze website.
Wij voorzien geen testing aan de ingangen.

CASHLESS CARDS:
Laad je drankkaart thuis op via de StarNet App en vermijd wachtrijen in het stadion. Het stappenplan vind je in de visual hieronder. Wist je trouwens dat we vanaf zondag een pop-up store openen in onze kantine? Daar kan je met je cashless card een LSK truitje kopen. Samen beleven we de #greenspirit

Koop hier je ticket: