In Lommel maakt men zich klaar voor een drukke voetbalavond aan de Gestelsedijk. Komende zaterdag ontvangt men er Kempense buur KVC Westerlo. Eerder deze week riep de Lommelse coach Peter Maes al op om de groenwitten te steunen.

‘Iedereen met een groenwit hartje moet onze jongens komende zaterdag komen aanmoedigen zodat we voor het eerst in onze geschiedenis de stap kunnen zetten naar POII’, vertelde Peter Maes.

Ook de ticketverkoop voor de overzijde loopt vlot. LSK vraagt de steun van zijn jeugdopleiding en voor de ouders van jeugdspelers voorziet de club aangepaste ticketprijzen van €5 per ticket. Deze voordelige tickets zijn te koop op het jeugdsecretariaat.

Onze jeugdopleiding wordt vriendelijk verzocht komende zaterdag in grote getale af te zakken naar de Gestelsedijk! Alle spelers mogen gratis binnen en ook voor de ouders van de LSK jeugdopleiding voorzien we een aangepast tarief. U kan voor €5 een ticketje kopen voor de wedstrijd van zaterdag in de jeugdkantine! Wij zijn fier op onze jeugdspelers en ons eerste elftal heeft jullie steun nodig. Kom onze jongens zaterdag alsjeblieft steunen. Kom in de clubkleuren en samen zetten we de stap naar POII! #iedereenLSK

Lommel SK Legend Frank Machiels en prinses carnaval Natasja geven de aftrap. Bijkomend organiseert de club voor het eerst een ‘Lommels halfuurtje’ waarbij de fans tussen 19u30 en 20u00 twee drankjes halen en maar één betalen.

Nieuwe kledingpartner

In de marge van dit nieuws kondigde de club eerder deze week al aan dat het na 17 seizoenen wisselt van kledingpartner. Vanaf volgend seizoen zal zowel het eerste elftal als de jeugdopleiding in uitrusting van Masita gaan spelen. De club wenst de huidige kledingpartner Legea te bedanken voor de fijne samenwerking. Tevens kondigt men aan dat de stock van Legea te koop wordt aangeboden 50% korting bij het jeugdcomplex.