Lommel SK pakt uit met een grote supportersactie voor de thuiswedstrijd tegen Union!

Peter Maes heeft in recordtempo een Lommels strijdbaar elftal gecreëerd. De ploeg pakte 7 op 9 tegen Beerschot, Westerlo en Lokeren en speelt aanstaande zaterdag thuis tegen Union.

Op zaterdag 23/11 wil LSK een nieuwe driepunter over de streep trekken en daarvoor rekent het op zijn achterban. De club komt met een mooie actie. ‘Met beperkte middelen en in recordtempo zette Peter Maes een strijdbaar elftal neer dat punten pakt met een groot strijdershart’, vertelt Lennert Lodewijks, marketingverantwoordelijke bij Lommel SK. ‘Het is nu belangrijk dat we met z’n allen achter groenwit gaan staan om aan de Gestelsedijk een extra troef in handen te hebben: de knallende steun van onze 12e man.
Harm Van Veldhoven pikt in: ‘Onze jonge groep heeft nog een hele weg af te leggen en moet nog veel beter gaan spelen om wedstrijden te domineren maar de jongens strijden voor elke morzel grond en dat wordt in de Noorderkempen geapprecieerd. De club voorziet nu de mogelijkheid om eens wat nieuwe mensen te laten meegenieten van een authentieke pot voetbal aan de Gestelsedijk. Kom eens kijken!

De club komt met een supportersactie waarbij iedereen die zich tegen vrijdagavond 22/11 heeft geregistreerd in de ‘Lommel SK Fanbase’ zaterdag 2 vrienden gratis mag uitnodigen.

Hoe gaat het in zijn werk? Men onderneemt de volgende stappen:

  1. Men registreert zich via de website https://www.lommelsk.be/club.php?clubType=20 in de ‘Lommel SK Fanbase’ voor vrijdagavond 22u.
  2. Men ontvangt dan op zaterdag 2 coupons waarmee men via de onlineticketing van de club (https://lommel.tickethour.be/?changeLanguageTo=nl) 2 e-tickets kan downloaden en afdrukken.
  3. Men komt zaterdag naar het stadion waar de e-tickets rechtstreeks worden gescand aan de poorten.

OPGELET: Aan de loketten zijn geen gratis tickets te verkrijgen.
Enkel via de onlineticketing kan men 2 gratis e-tickets bekomen als men zich geregistreerd heeft in de ‘Lommel SK Fanbase’.

Abonnee’s van de club ondernemen dezelfde handelingen en kunnen zo ook 2 genodigden meebrengen.