De spelers zijn weer op de club en zo kan het seizoen 24-25 beginnen.
Ontdek hieronder onze eerste transfers en kom alles te weten over de eerste training.

Tranfser – Théo Mununga
Middenvelder Théo Mununga heeft een contract getekend voor 3 seizoenen in Lommel. Théo is een 17-jarige Belgische middenvelder die overkomt van de academie van Club Brugge en actief is als speler van de onder 17 van de Belgische nationale ploeg.
Théo is een ambitieuze jongen maar staat met de voetjes op de grond. Hij is een rechtsvoetige middenvelder met een goede passing en trap op doel, een groot uithoudingsvermogen en technisch begaafd is. Théo is zeer opgetogen om in Lommel te zijn: “Ik ben enorm trots op deel uit te maken van deze familieclub. Samen met de supporters hoop ik komend seizoen opnieuw te strijden voor de promotie. Uiteraard heb ik de ontknoping vorig seizoen ook van dichtbij gevolgd en het was fantastisch om te zien hoe betrokken deze supporters bij de club zijn. Ik hoop samen met hen hier successen te boeken en zo de nodige stappen te zetten in mijn ontwikkeling.”

Ook Sporting Director James McCarron is blij met de komst van Théo: “We zijn enthousiast om jong Belgisch talent naar Lommel te halen & Théo heeft zijn hoge potentieel al een aantal jaar laten zien. We kijken ernaar uit om samen met hem te werken aan zijn ontwikkeling in de komende seizoenen.”

Tranfser – Matthias Pieklak
Matthias is een 17-jarige doelman die overkomt van KRC Genk. Matthias is geen onbekende hier in Lommel. Hij kwam reeds uit voor de u10 en u11 van Lommel SK.

Matthias is afkomstig van Oudsbergen en is dus een ‘echte Limburger’. Na zijn periode in de jeugd van Lommel SK, vertrok hij in 2017 naar de jeugd van RSC Anderlecht. In 2020 keerde hij terug naar Limburg en kwam hij terecht bij de u15 van KRC Genk. Daar doorliep Matthias de rest van zijn jeugdreeksen. Vorig seizoen maakte hij zijn debuut bij Jong Genk en maakte hij ook onderdeel uit van de eerste ploeg. Hiernaast maakt onze nieuwe doelman van 1m95 ook deel uit van de onder 18 van de Belgische nationale ploeg.

Matthias is blij om terug in zijn oude nest te zijn: “Ik ken Lommel uiteraard vanuit het verleden, maar het is ongelofelijk hoe professioneel deze club is geworden. Dit heeft mij ook doen kiezen voor Lommel. De combinatie van een ambitieuze club te zijn en ook een echt familiegevoel te creëren, maakt Lommel uniek. Ik kijk ernaar uit om hard te werken in de voorbereiding om onze doelen komend seizoen vanaf de start duidelijk te maken.”

Sporting Director James McCarron: “Belgisch toptalent naar Lommel halen is speciaal, maar helemaal als we iemand terughalen die oorspronkelijk bij de club zat. Matthias komt terug van Genk nadat hij oorspronkelijk in onze Academy hier in Lommel speelde. We zijn ongelooflijk blij dat Matthias besloten heeft zich bij ons te voegen en we geloven dat hij een enorm potentieel heeft. We kijken ernaar uit om hem hier in Lommel te zien groeien en ontwikkelen.”

Keeperstrainer – Nicolas Nerinckx
Nicolas Nerinckx is de nieuwe keeperstrainer van Lommel SK. Nicolas is 31 jaar en afkomstig uit Dilbeek. Hij komt over van RSCA Futures en zal samen met onze sportieve staf proberen de doelstellingen van de club na te streven.

Nicolas startte zijn trainerscarrière in 2017 als keeperstrainer van de jeugd van RSC Anderlecht. De afgelopen 2 seizoenen was Nicolas actief als keeperstrainer van RSCA Futures.

Open training
Onze spelers zijn weer op de club. Deze week staan er de medische en fysieke testen op het programma voor de spelers.

Maandag staat er de eerste (open) training op de planning! Kom jij onze spelers verwelkomen op de academie vanaf 10u00?