Green Christmas Night

Voetbalclub Lommel SK maakt zich klaar voor de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2019. Het ontvangt vrijdag Beerschot aan een sfeervolle Gestelsedijk. Al vanaf 18u30 bent u welkom om te genieten van de kerstsfeer.
Het is duidelijk dat groenwit onder leiding van Harm van Veldhoven de beleving aan de Gestelsedijk wil verhogen. De laatste thuiswedstrijd van het jaar 2019 staat er weer heel wat op het programma. Zo bent u al vanaf 18u30 welkom in het Soevereinstadion om te proeven van Lommelse kerstkraampjes. ‘Er zullen wafels, verse soep en glühwein verkocht worden. Daarnaast is er een stockverkoop van fanartikelen, zijn er groenwitte kerstmutsen en ook de mensen van Sint-Oda krijgen een plekje’, vertelt de algemeen manager. ‘We zijn trouwens blij dat ook een heel aantal ouders van jeugdspelers hun steentje willen bijdragen om er een gezellige avond van te maken’.

FanConnect
De verbondenheid waarop van Veldhoven vaak terugkomt lijkt meer en meer vorm te krijgen want ook de Lommelse schone Karen Jansen zal aan de Gestelsedijk aanwezig zijn. ‘Lommel SK is niet alleen de lijm tussen ondernemers (de club verwacht meer dan 150 eters aanstaande vrijdag) maar wij willen ook ons steentje bijdragen aan de gemeenschap. En als we dan een Lommelse dame kunnen steunen in de race voor het kroontje van Miss België, dan doen we dat graag. We zijn ook fier dat we de trekkers van de supportersclubs onder de noemer FanConnect aan tafel krijgen om samen projecten en initiatieven uit te werken’, vertelt marketingverantwoordelijke Lodewijks, die tevens meedeelt dat er vrijdag een sfeeractie volgt in de tribunes. ‘We staan hier nog maar aan het begin van een traject en we zijn blij dat we mogen terugvallen op vele enthousiaste helpende handen.’
Ook zijn er weer Lommel SK Legends te verwachten en zal er in de kantines een feestje gebouwd kunnen worden na de wedstrijd met een DJ. De club raadt aan om met de fiets te komen.

Wintermercato
‘In het voetbal hangt heel veel af van resultaten maar toch mag je daar je dagelijkse werking niet van laten afhangen. We zijn momenteel met heel veel zaken bezig die de club vooruit gaan helpen op de lange termijn. Op de korte termijn proberen we onze kern heel gericht te versterken en dat is geen gemakkelijke taak.
We proberen de knowhow die hier rondloopt zo goed als mogelijk te gebruiken om de juiste spelers te kunnen aantrekken tijdens de wintermercato’, vertelt Vangeneugden. Eerstdaags zal het volledige trainingsprogramma voor de aankomende kerstperiode bekend gemaakt worden. Alleszins speelt groenwit een oefenwedstrijd op 5 januari om 15u op het veld van Dessel Sport.
Wil jij de wedstrijd Lommel SK – Beerschot van aankomende vrijdag bijwonen?
De club raadt aan om je tickets online te kopen op www.lommel.tickethour.be .