VREYS & VAN VELDHOVEN: “DE BEKER IS SPECIAAL, WE ZULLEN MOETEN VECHTEN ALS LEEUWEN”

Woensdag om 20u00 ontvangen we eersteklasser KAA Gent in de 1/8e finales van de Croky Cup. We gaan er samen met jullie alles aan doen om onze bekerstunt van op Charleroi te herhalen.

“Als je een eersteklasser kunt uitschakelen, geeft dat een extra gevoel. Dat is een gevoel dat je te weinig meemaakt als je in tweede klasse speelt”, vertelt president Harm van Veldhoven.

“De wedstrijd tegen AA Gent wordt heel speciaal. Tegen Charleroi hebben we karakter getoond, maar wat ik mij herinner uit de bekercampagne van 2000-2001 is dat we La Louvière, Lokeren en Genk tegenkwamen en dan moesten we toch net iets meer kunnen brengen, nog net dat tikkeltje extra inspanningen leveren. Dat zullen we woensdag tegen AA Gent ook moeten doen”, besluit Harm.

Bart Vreys deelt die mening. “De beker is echt iets speciaal, het gevoel dat je krijgt als je een eersteklasser kunt uitschakelen, is echt top.”

Ook de herinneringen naar de succesvolle bekercampagne in 2000-2001 zijn nog levendig bij Bart. “De tocht naar de Heizel zal ik me altijd blijven herinneren, dat we op elke brug vanaf Lummen tot in Brussel supporters zagen met vlaggen. Dat is het warmste dat ik heb meegemaakt met Lommel SK. We zullen er nu ook als team moeten staan en hopen dat er wat individueel talent naar boven komt. Maar het belangrijkste zal de teamprestatie worden.”

OOK ABONNEES HEBBEN EEN TICKET NODIG:

Deze wedstrijd valt niet onder de abonnementsregeling. Hierdoor zullen ook abonnees een ticket moeten kopen. Koop ze online via https://lommel.tickethour.be/ of kom voor de wedstrijd langs aan de loketten van het stadion. Die zullen vanaf 19u geopend zijn.

COVID 19 RICHTLIJNEN:

Onze club maakt gebruik van het Covid Safe Ticket! Supporters die de wedstrijd willen bijwonen, moeten een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Met dit certificaat krijg je toegang tot de wedstrijd. Je zal vanaf nu ook weer verplicht een mondmasker moeten dragen, zowel op de tribunes als in de bars voor, tijdens en na de wedstrijd. Kom op tijd naar het stadion om drukte te vermijden. Het heeft geen zin om zonder certificaat of mondmasker af te zakken, want de toegang zal u helaas geweigerd worden.

DELEN
Vorig artikelKUNSTKRING HEIKRACHT
Volgend artikelBBC Basketbal Lommel