Groenwit speelt vrijdag een absolute topwedstrijd tegen rechtstreeks concurrent. Mits het behalen van een punt zal Lommel voor het eerst in zijn geschiedenis mogen aantreden in play-off II, waarin men uitkomt tegen de eersteklassers en zelfs het nummer 7 uit eerste klasse mag ontvangen aan de Gestelsedijk.
Laatste wedstrijd
Afgelopen zondag stond Lommel SK al even virtueel in POII toen het nieuwe Lommelse jeugdtalent Jamal Aabbou de netten deed trillen op’t Kiel. Enkele flitsen later kon het zelfs 02 worden maar de jongste speler ooit in eerste klasse B, Andras Németh, kon de bal net niet binnenschuiven. Beerschot kwam er nog over in de eindfase en toonde zo dat het echt klaar is voor de finalewedstrijd. De Lommelaars speelden met vertrouwen en konden blijven prikken. De laatste pass was rond de zestien te vaak net niet.
Komende vrijdag zal groenwit aan de Gestelsedijk moeten bewijzen dat het zijn plaats in play-off II waard is. ‘We kunnen als club een énorme stap voorwaarts zetten, moesten we dit met z’n allen over de streep kunnen trekken’, vertelt Harm van Veldhoven. ‘Niet enkel sportief kan deze groep bijwinnen ook financieel is play-off II een stuk interessanter dan die play-downs. Wij geloven dat we beter zijn en dat moeten we nu laten zien.’ Lommel SK neemt het vrijdag 28/02 om 20u30 op tegen KSV Roeselare.

De ticketverkoop is gestart.
Surf naar http://lommel.tickethour.be en koop nu alvast jouw tickets!
Als we gelijkspelen of winnen, gaan we voor het eerst naar play-off II. We ontvangen dan het nummer 7, 14 en 15 uit eerste klasse aan de Gestelsedijk. Ook sportief en financieel legt het ons geen windeieren.
Uiteraard is het geen must maar wel een bonus!
We moeten nu met z’n allen gaan bewijzen dat deze club POII waard is.

Lommels Halfuurtje.
Aanstaande vrijdag zullen de poorten weer openen vanaf 19u15. Tussen 19u30 en 20u00 organiseren we weer een ‘Lommels Halfuurtje’. Bij bestelling van elke Jupiler, Jupiler 0,0% en Hoegaarden Rosé krijg je er eentje gratis bovenop!
Stellen we POII veilig?
Dan herhalen we deze actie later op de avond nog eens. Kom om tijd, drink gezellig een pintje en maak je samen met je vrienden klaar om onze jongens aan te moedigen de volgende 90′.