Afgelopen weekend kregen onze jongens het eerste punterverlies in de Challenger Pro League te verwerken. Niet veel tijd om te treuren, want op zondagmiddag wacht de Community Game tegen Royal Francs Borains en willen we opnieuw aanknopen met drie punten!

Vorige week lanceerden we met trots onze nieuwe foundation ‘Lommel in the Community’. Het doel van de stichting is helder: ‘het verbeteren van de gezondheid van jongeren in de regio’!

Het eerste project ‘Healthy Goals’ is meteen live. We lanceren heel wat acties die fondsen ophalen om een een interactief voetbalveldje aan te leggen in de Lommelse speeltuin, open voor iedereen, voor elk Lommels kind!

Hoe kan jij hier deel van uitmaken?

Je kan bieden op één van de items op MatchWornShirt. Zondag spelen we met speciale truitjes die we zullen veilen. Daarnaast zullen er Lommel in the Community bekers beschikbaar zijn. Je betaalt op zondag 3 euro waarborg voor je beker en indien je deze mee naar huis neemt, heb jij dus mee geïnvesteerd in ons Healthy Goals project en ben je de eigenaar van deze unieke herbruikbare beker. Je kan ook een vrije bijdrage doen via deze link.

Iedere euro die Lommel SK, samen met haar supporters en partners kan ophalen, wordt door City Football Group zomaar even verdubbeld. Koop jij dus een beker komende zondag voor 3 euro, dan zal dit 6 euro opleveren voor het Healthy Goals project.
Samen met jullie, maken wij van Lommel een omgeving waarin ieder individu telt en geven wij kansen aan iedereen.

De poorten en loketten openen om 12u00 aan de Gestelsedijk en om 11u30 aan de Speelpleinstraat. Er zullen tal van randactiviteiten plaatsvinden tijdens onze Community game.

 

Een greep uit het aanbod:

 

– 2 springkastelen

– Schminksessies

– Speciale Lommel in the Community tattoos

– DJ Havex in de tent